jutro
,
kako ste se imela čez podaljšani vikend? Paše, a ne
. Mi veselo brcamo, z možem pa sva bila zelo produktivna in se skoraj že odločila za ime - Bor. Obema je ful lepo ime, sam imava enga prijatelja, ki je Bor in me malo moti, da vedno pomislim nanj, ko govoriva o najinem malem Boru. A se vam zdi problem dati
ime, ki ga nosi že nekdo drug, ki ga poznate? Vam je to v napoto?
pot, ti se pa res pridno pripravljaš na porod
. Glede sobe se meni niti ne zdi tak mus, da jo prej vidiš, itak greš tam na posteljo, z ostalimi pripomočki pa delajo drugi
. Postelja je pa pač postelja. Sicer bi pa porodnišnica, ki da kaj nase, lahko na netu imela slike svojih sob - a si tam že pogledala, če je kaj?
Meni pasje dihanje ni nikoli šlo in sem čist lepo rodila brez njega
, tko da se ne sekiraj preveč, če ti ne paše.
Za krče ti pa žal ne znam svetovati ...
zivepo, jaz glede bazena sledim nasvetom svojega G, ki v nosečnosti zaradi možnosti okužbe ne priporoča bazena ... je pa veliko punc, ki se vseeno kopajo ... tko da je čist tvoja odločitev ... jaz se mu komot odpovem, ker tud sicer nisem ljubitelj bazenov in gremo itak na
. Pa tud sicer ne bi šle, se mi ne zdi vredno tvegat. Lahko pa rečeš G, da ti predpiše ene take nožnične svečke, ki preprečujejo okužbo. Ne vem, kako se jim reče, vem pa da obstajajo.
V prvi
sva se z mojim kar pozno začela pripravljat na prihod
. Najprej sem hotela v MŠ slišat, kaj rabim, pa ful sem na RR zbirala info, tko da sva šla v akcijo zadnje 3 mesece pred porodom. Hotela sem pa zadnji mesec met ž vse zrihtan, ker nikoli ne veš ... po dopolnjenem 36. tednu je lahko kadarkoli, pa je vse normalno, tko da sem takrat imela pripravljeno tud torbo za v porodnišnico.
mišk, v Lj so obiski od 15h do mislim da 18h in mi je bilo to čisto dovolj ... prišel je pa itak sam moj pa
stari starši, cimra je bila pa tujka in je k njej hodil le mož in otroka. Se nismo nič motili. Z dojenjem med ljudmi pa nisem imela težav. Itak ti je otrok na prvem mestu in če je lačen, mu ne moreš odrečt. Simpl. Mal diskretno se obrneš stran pa lahk se res mal pokriješ s pleničko, pa je. Me ni nikoli nobeden grdo gledal, al pa nisem opazila
Bi bilo pa fajn, če bi kje uvedli kakšne dojilnice: v mestnih centrih, večjih nakupovalnih središčih ... sam pri nas je to še daleko, daleko ... zdaj počasi nastajajo šele previjalnice.
vsem za morfologije in
in
. A veste, da če rodimo čet 3 mesece, bo vse že čist normalno? Kako laufa cajt ...
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 26.6.2007 7:52:12 >