03.08.2007, 09:47
725
Včerajšnji pregled sem preživela. Me je G pogledla in je rekla, da je ustje še čvrsto in lepo zaprto, tko da ni nobene panike zaenkrat. Me je pa pretipala po kosteh in sem dobesedno skakala na mizi od bolečin. Je rekla, da sicer dosti nosečnic boli simfiza in druge kosti medenice, nekaj primerov pa je tudi takih, da boli ko hudič. In seveda jst ne bi bila jst, če ne bi bila v tem ožjem krogu.
V bistvu nimam prov kaj, razen počivat in pač potrpet. Ma sem že boljš volje, ko je vse ostalo OK. Sem šla pol včeraj popoldan kar v baby-a in nakupla par stvari (par bodijev in nekaj tistih žabic). Pikceva.....a si dobila kaj lepega v prenatalu? Jst še zdej nimam oblekice za domov. V bistvu čakam, da dobijo jesensko kolekcijo, ki bi morala priti zdej v avgustu. Sem pa tko neodločna, ker sploh ne vem al vzet 56 al več. Ma najbrž bom kar 56, saj nobeden od naju ni posebno velik, tko da tudi otrok ne bi smel bit neki grozno, čeprav pa po UZ-ju kaže, da bo naša pupa konkretna.
A ve boste imele oblekico za domov iz enega kosa (torej pajacka) ali hlačke in majčka posebej?
Pa še neki me zanima.....tiste ki imate že prakso s tem........a je res da pri pranju otroških cunjic naj se ne bi uporabljalo mehčalca? Torej samo prašek. A mogoče tudi glede praška velja kaj posebnega - se mi zdi da sem enkrat zasledila da obstaja prašek sensitive - kao prijazen za otroke.
Sej vem......preveč kompliciram.
Hvala vsem za nasvete.
04.08.2007, 10:24
725
Častim kavico če ktera želi:
Jst sm tud danes sama. Moj je moral včeraj nujno popoldan na službeno pot in pride danes proti večeru. Malo mi je dolgčas, ker ob tem počivanju pa res nimaš kaj dosti delat.
Sem si včeraj cel dan delala obkladke s fiziološko in je mal boljš. Bom pa morala do lekarne še po kako mazilo. A ma katera kak predlog kaj je uredu? Upam, da ne poči. Joj nikoli nisem imela teh težav, zdej pa v 7 mesecih sem že doživela od vsega. Kako zanimivo?
Punce še malo in pridemo do 100 strani. Dejmo malo počvekat. Mejte se.
En sončen pozdrav vsem.

.
!
večji (velik naj bi bil za 32 tednov), tako da se bom verjetno odločila kar za CR (90%). Z mano je bila tudi hčerka in je bila čisto navdušena, ko je videla svojega bratca. Še cel dan je govorila samo o tem.
.
- le da me sramna kost boli samo na desni (zakaj že samo tam
.
in čez noč (lahko tudi čez dan) naj bi se flora tam spodaj porihtala - baje, da je to smrt vsem bakterijam, ki nas tako matrajo. Lahko primerjamo rezultate v ponedeljek.
. Tak pa se zgodi, da imajo samo modro ali roza kombinacijo, pa ne morem kupit.
končno domov po dveh dneh......