Jest pa moja žena se skregava in ker je nedopustno tepsti ženo se spravim na otroka
eh, daj no

. a res tako nerazumljivo pišem, da si tako predtsavljaš moj pogled.
kadar sem jaz živčna, bo mo moja hčera delala največje vragolije. takrat ji lahko 100x prepovem, pa bo še vedno.takrat se skuliram, se pogovoriva in delava druge stvari.
če uspeva seven enak pristop vzgoje in verjetno še kakšni mamici, potem gre tudi brez tepeža. vem, da je že 1000x napisano, ampak treba je imeti živce. ko poči živec, poči tudi ena po riti.
jaz izhajam iz sebe. moja mama je mene velikokrat udarila, ampak sam udarec ni bolel. bila sem prizadeta, kako mi mami lahko kaj takšnega naredi. še bolj nerazumljivo mi je bilo, ko sem zvedela da kot otrok ni bila nikoli tepena. danes se zaveda, da ni ravnala prav. z enako vzgojo je začela pri moji 11 let mlajši sestri, ampak ji jaz tega nisem dovolila. moja sestra je bila pravi mali

. z njo sem ravnala tako kot danes z mojo hčero(stara sem bila 13 let). mami je bilo zaradi mene hudo, ker je videla da se da tudi na miren način reševati situacije in to z veliko bolj zahtevnim otrokom, kot sem bila jaz. moja sestra je danes stara 17 let in z njo ni nobenih težav, pa je najstnica.
tudi moja sestrična je imela takšno vzgojo, kot jaz in je nadaljevala pri svoji hčeri. meni je skoraj počilo srce

. pogovorili sva se in pravi, da je danes najsrečnejša mamica
< Sporočilo je popravil mika -- 7.2.2007 10:25:55 >