IZVIRNO SPOROČILO: Meggi
Mene hitro razžalosti, morda ujezijo teme, kjer ni upoštevana Ženska, enakopravnost žensk, delitev dela strogo na m/Ž. Da je mama edina ki bi naj skrbela za otroke in se predala družini, vse ostalo pa mora počakat za obdbobje po odraščanju otrok. Žalitev glede službe, brezposelnosti,....
No, noseča glih nisem, ali pa imam posebno obdobje občutljivosti. Kaj je vzrok, vzgoja, ne pravo otroštvo,.... gruntam !?
Najbolj sem ranljiva, ko mi osebe, ki so mi zaradi različnih razlogov blizu, lažejo v oči. To me vedno znova skoraj ubije. No, delček mene takrat umre.
Zelo me užalostijo, bolj primerna beseda je ujezijo, teme in ljudje, ki ne priznavajo žensk...na smrt sem se pripravljena skregati z moškim ali z žensko, ki sveto zagovarja delitev del na moške in ženske!!!!Razjezijo me pedofili, te zgodbe se me zelo dotaknejo in ranijo mojo dušo...za takšne delikte sem takoj za smrtno kazen!
Zelo pa sem ranljiva, ko se gre za mojega otroka...takrat pa lahko postanem celo hudobna...
Kaj je vzrok, da smo nekateri občutljivi za ene stvari, drugi za druge? Kaj pa vem...verjetno ima vzgoja kar precej prstov vmes...