IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Tudi jaz sem že stomiljonkrat pisala, da ne maram "skovank črk", ker to zame sploh nismo imena. In te skovanke res ne povedo nič o karakterju otroka, povedo pa kar nekaj o karakterju staršev.
V tej smeri tudi jaz razmišljam- namreč o karakterju staršev- pa brez zamere tiste, ki imate otroke z bolj "eksotičnimi"imeni, ker ne posplošujem stvari generalno

: imam občutek, da dajejo nenavadna imena svojim otrokom starši, ki res mislijo, da bo njihov otrok zaradi tega nekaj posebnega. Da bo otrok brez karakterja zaradi nenavadnega imena- oslarija, ampak tudi obratno potem ne more držati, a ne? Da če bo imel pa čisto x ime, bo pa nekaj posebnega. Uf sem se zaštrikala, pa saj veste kaj približno mislim?
Je pa zelo lepo napisala Mič- da lepota imena ni v kombinaciji črk, ampak v ljubezni s katero starši to ime izgovarjajo
Vsak se odloči po svoje, pa res še sreča, da nam niso iste stvari všeč, takrat bi bilo šele žalostno ;) Je pa definitivno za razmislit in za pretehtat posamezno ime- ali bo otrok tarča draženja drugih, kako neko ime "paše" odrasli osebi ipd.