IZVIRNO SPOROČILO: Margit
In konec koncev je res najboljš da se držim piskorv, glede na to, da mi menjava gesla ni uspela.
Zdajle jem tako dobr kostanj. MLjask. Ni čudno da imam že tak trebuh. Spet sam študiram kaj bi jedla.
Margit prosim povej kateri prašek opere najbolj in kako se prah ne prime? Mogoče mi ne bo treba pomočnice angažirati

.Jaz sem čist obupala nad vzdrževanjem redu v našem domu.Če resno vzamem te stvari bi lahko cle dneve drgnila tla,sesala 2x na dan,da ne omenim, da nimamo sušilca (malecka_m

), torej vse cunje peglat!, nimamo pomivalnega stroja (torej vsa posoda se pere na roke),na teden je 10 žeht zaoprati, 3 zaspeglati,vsak dan kosilo skuhati, na sprehod peljati Davida,...ma daj kam gre to...huje ko na šihtu!Skor ni cajta za kofe!Zato sem se določila, da bom to nekako optimizirala moj melanholični del osebnosti pa poslala za nekaj časa na dopust, pa nej tam red dela!
No skratka bo že!Vglavnem, da z Davidom uživava. Danes sva bila spet na telovadbi in sicer plavanju za dojenčke. Je tolk užival, brcal, mahal z vsemi štirimi, kričal, vriskal, se smejal na glas,in to ves čas kar smo bili v vodi. Kar malo preveč (kitajci verjamejo, da preveč veselja tudi škodi

).
Kostanj sva pa tudi midva kupila par dni nazaj, taki fini debeli, marone, ampak!!!Je bil 2/3 gnil. Oh kakšno razočaranje!Mogoče bi ga morala nabirat, samo z Davidom bolj težko?
Smo na vezi, lepe sanje!