IZVIRNO SPOROČILO: DeMer
Kolumbo, kdaj imas zagovor?
ja kdaj? Se posipam s pepelom, ker sem se kar ugreznila v tla, včeraj na razvojniso datume pomešali, sem celo dopoldne stražila za Bežigradom, da sem počakala pop. turnis in potem so povedali, da je v petek! Grrr.
Kolumbo - Kako je s 3 napakami, ali so se že kaj pomnožile ali so odpravljene?
Žur! Skoraj bi zamudila žur! Pa ne no.
Danes sem bila ful slabe volje, ker sva se tudi midva z mojim tudi nekaj bolj na trdo pogovarjala (ja ježe prišel iz ČG in smo hitr pozabil, kok smo se pogrešali

, ampak me je pa RR takoj fuuul v dobro voljo spravila. BRAVO RR in februarke! SPrva sem že mislila, da bom šla po poti Jasne81, ker ste tolk napisale in bom nekaj dni brala, ampak je šlo hitro...
Ja
Visnjaaa ne omenjaj tega lajajočega kašlja, en mali ga je imel v čakalnici pediatrične sem bila čist panična, da izpostavljam Davida vsem živim virusom tam notri..prideš zdrav, greš ves narobe...
DeMer tudi jaz imam gtalk, reci tvojemu naj ti en firewall postavi, pa naj ti MSN pusti, da bomo imele vse enega, ali pa MSN LIVE.
Bubilu ti kar svojega v roke vzami, da ne sme govoriti o skype, ko vidva spita, to ja ne gre...
Malecka_mateja kdo sedaj vse rpide v Cateske?a ze kaj priganjas? Je Tjaska zdrava?
Danes sem cisto crjena, pomojem bom sla kar spat.