Kolumbo ti kr prid k men, boš še mojega malčka mal mirkala, da se bom jaz naspala...
Jaz sem hujšala 7 dni in po 17 uri nisem nič jedla, pa sem shujšala 1 kg, ampak počakaj, ko pa sem začela normalno jest večerje, sem pa nazaj dobila 2 kg. Grozaaaa - pa vsak dan vozičkam...pa nič....
Sem tud jaz šla v šoping, da si kupim za oblečt, pa sem bla tako razočarana..... Vse hlače dobila normalno čez bedra in boke gor, ja ja ampak čez pas pa nisem mogla zapret. Če pa sem zaprla gumb, mi je pa skor čreve ven vrglo.
Pa pravijo, da če dojiš, se kile topijo...?????
Nimam pa nič za oblečt, tak, da ko kam gremo, mi je kr nerodno....ampak sej nimam kej nardit. Hujšat ne smem, ker - adijo mlek, bom pač počakala - in se debeljala....
Eh pa sej bo boljše!!!!
Mi je prvi sinko pred dnevi reku, da mam eno luknjo v hrbtu. Pa mu jaz rečem: kje??? Pa mi reče: tuki maš lukno! Pa se jaz u špegu pogledam, pa me je skor kap...ker mam kr neki špeha na hrbtu spodaj, na obeh straneh, mam v sredini kr lukno - v križu
No kolumbo toliko v tolažbo pa ti še nekj povem!
Men je včasih mož reku: mami ti kr jej, sto kil ni prec (hitro)....
Zdej mi pa reče: mami ti kr jej, ampak sto kil bo hitr ....
Pa sej me ne gane nič, jaz mu lepo povem nazaj : da ma pač vsak tele svoj veselje, in da si kr naj da duška.

Mu bom že vrnila drugače...ko bo hotu

mu bom rekla: ej stari sto kil...
lp