writing-img

RE: M ne prikačujemo v Marcu ...

clock-img

07.04.2007, 20:37

clock-img

medika 13

pencil-img

607

Tud jaz sem user posted image . Sem testirala in se je pokazala rahla user posted image . Nato mi je to potrdila še moja zdravnica.  user posted image user posted image user posted image

Štunfek super, da sem že na ažureranem seznamu!user posted image

Andreja ČESTITKE in vse dobro ti želim.user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki še čakate, želim da se vam čim prej prikažejo user posted image user posted image .

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

07.04.2007, 21:13

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Živjo Medika! No, pa si le prišla do neta :) Sta že povedala staršem?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

07.04.2007, 21:17

clock-img

medika 13

pencil-img

607

Štunfek, ja sva že povedala. Pri meni doma včeraj, mami je od veselja kar skakala po stanovanju. Pri mojem pa danes, tudi vsi ful veseli, najbolj pa sestra od mojga, je tud user posted image .

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

07.04.2007, 22:18

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Čestitke vsem novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image in lepo nosečnost želimuser posted image .
Ampak še kar držite pesti za aprilčice in majčice še naprej,prosimuser posted image

clock-img

07.04.2007, 22:58

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

medika13  še tukaj iskrene čestitke!!

SILVA Seveda že stiskam pesti za vse in čim več user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

08.04.2007, 00:48

clock-img

andre3a

pencil-img

166

tako zdaj sem končno po enem tedno prišla do računalnika in malo preverila kaj se je medtem zgodilo.Iz srca čestitke vetrnici,mediki in Andreji da ste zagledaleuser posted image  in postale user posted image .Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Želim vam zdravo in srečno user posted image  in čuvajte svoje pikice saj je to nekaj najlepšega v življenju.Mi smo se zdaj preselili v april in že delamo s polno paro.
Pozdrav vsem in še enkrat čestitke vsem marčevskim user posted image !!!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem