IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ampak jaz si čedalje bolje želim drugačen sex, ali pa se spominjam kakšnega prejšnjega; zato razmišljam o ljubimcu.
Hm, kaj mi svetujete, kaj naj nardim.
Itak.. da bos to nardila.. ker najprej je misel.. pol je mocnejsa misel.. pol je se mocnjesa.. in pol je ze narejeno.. tko da ni dileme.. ce ne bos zdaj.. bos pa cez neki casa.. ce se tvoj tip ne zbudi.. Vedno je tko.. pri vseh stvareh...
In na moralno plat se ne bom spuscal.. to bojo drugi.. al so pa ze.. To me ne zanima..
Kr mal se mi smilis.. res.. sej mogoce ni lepo.. ampak poucno bi pa znalo bit..
Ko bos mela ljubimca.. zna bit zlo pestro.. ker zdej mislis.. da bos pac samo mal drugacnega seksa probala.. ampak ni vedno cist tko.. ker ce bo slo samo za seks.. bo fuul prazno.. in brez veze.. se bo zgodil max 3 krat.. in ga bos skenslala.. ce se bosta vsaj mal zaljubila.. potem lahko traja.. dlje.. in potem se bosta bolj zaljubila.. in pocas se bosta mela rada.. in potem bo zloo lepo.. in pol se zna mal zakomplicirat.. ker bos se bolj odtujena od svojga tipa.. kot si zdej..
Fuul ti bo lepo... fuul ti bo tezko.. fuul se bos smejala.. full se bos jokala..
Problem je v tem.. da je to ista ljubezen.. ista energija.. kot jo ali pa si jo cutla do partnerja..
tej energiji je prav malo mar.. al mas ti doma partnerja al pa ne.. te sile bojo delovale isto mocno.. vcasih celo bolj mocno.. in bolj iskreno.. odvisno.. tud od tega.. kolk se bosta odprla.. kolk bosta not padla.. kol bosta cutla.. ker custva bojo.. ker to so ista custva... niso kaksna iz rezerve.. kaksna manj mocna.. Ista energija je to..
Zdej o tem ne razmisljas.. ampak zaradi naravnanosti druzbe do dolocenih omejitev in pravil... se ti bo pojavla slaba vest.. ne si mislit, da si imuna na to.. nihce ni.. tisti ki pa je.. pa z njim ne mores uzivat.. ker je mal plehek.. ker ce je lahk brezbrizen do zene.. bo tudi do tebe.. in potem bo vse prazno..
No jav se cez kaksne pol leta.. ko bos jokala.. ker ne bos vedla kako vn pridet iz teh vrtincev..
Vse to se ne bo zgodilo.. ce najdes.. enga.. ki ti v bistvu ne bo vsec.. ampak bo tko.. za silo dober.. samo s taksnim raje ne pocni tega.. ne bo ti vsec.. Ce pa najdes enga.. ki ti je fuul vsec.. potem pa bo tole vse v kompletu.. Ni druge!
pa nobenih sms-ov..
Uzivi!