IZVIRNO SPOROČILO: frutka
Če bi mi bil kakšen drugi voziček full všeč bi ga najbrž kupila, zakaj pa ne? Tebi se zdi marsikatera druga stvar nesprejemljiva, ki je nekomu totalno normalna. Pač, vsak po svoje in po svojih zmožnostih. Nobenega globokega razmišljanja in polaganja računov!
S tem se strinjam-nobenega globokega razmišljanja. Denar nima pri tem nobene veze. Poznam starše, ki imajo denar pa imajo čisto navaden voziček (in niso škrti), in take ki nimajo veliko denarja in imajo najmodernejši voziček. Gledam starše, ki ponosno vozijo te turbo kočije z disk zavorami, petimi kolesi, neonskimi, metalnimi barvami... Zadnjič se se zares prav smejala enemu vozičku, ker je bil prav smešen.
Za vožnjo po mestu je Hauck voziček čisto dober, za bolj grobe terene pa imaš bolj robustne vozičke, ki so ponavadi dražji. Jaz edino v uporabi vidim razliko.
Jaz še zmeraj mislim (po tem kar sem prebrala še bolj), da so vozički bolj za starše kot otroke. Ker otrok v starem vozičku se mi prav nič ne smili in ni za nič prikrajšan, ker v tako zgodnjem obdobju ne zaznavajo teh razlik. Moj otrok je v vozičku za 300 € sedel glih tako dobro kot sosedov za 600 €. Pred 30 leti smo očitno vsi zelo trpeli, ker smo se vozili v takih podrtijah.
Enim pač to pomeni več kot drugim, tako je.