writing-img

RE: Koliko otrok si želite?

clock-img

06.03.2007, 19:48

clock-img

Tinča1

pencil-img

315

Če bo ratalo, Bog daj da bi, sem jaz že z enim zadovoljna. Moj mož pa bi rad vsaj 2-3. Bomo videli.

clock-img

06.03.2007, 23:10

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Kaj pa vem ? Danes sem trdno odločena da jih je toliko kot jih je dovolj, prejšnji mesec sem hotela še kakšnega, jutri pa....ma ne vem no.  Za končno številko se nikoli nisem posebej odločala, pa se tudi nikoli ne bom. Če naju s partnerjm na pravi dan skupaj zagrabi, potem bo še kakšen, če ne pa ne.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

07.03.2007, 15:22

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Dva - se oba strinjava. Ta drugi je na poti.

Saj bi mogoče imela še kakšnega, a si ne predstavljam, da bi se ob službi lahko dovolj posvetila trem ali štirim z majhno starostno razliko, glede na izkušnje s taprvouser posted image   Pa nisva neka huda karierista in velik nam babica pa dedi pomagata.

clock-img

08.03.2007, 12:45

clock-img

G in T

pencil-img

953

Še enega ziher, in to kmaaaluser posted image user posted image

clock-img

09.03.2007, 19:56

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Imava enega, moj bi še kar eno pikico odazadaj user posted image , jaz se pa mal branim...bomo počakali mal, se nama nikamor ne mudi - tja do 30leta bova pa verjetno še imela kakšengauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem