writing-img

RE: f test- kje???

clock-img

10.03.2007, 20:58

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Upam da se bote vse zmeniliuser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

10.03.2007, 21:04

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Jaz sem zaposlena v Sanolaborju in sem šla v akcijo za tele f teste,ker bi ga rada imela tudi sama.Na naši veleprodaji sploh ne vedo kaj je to,bi jih kar nekam poslala,jim obrazložim in mi reče tega mi nimamo,saj imaš ovul teste,pa kaj če mi nič ne nucajo.Tako,da punce Sanolabor tega nima in tudi ne bo imel,čeprav sem jim povedala,da je zelo veliko interesa.Matr sem jezna.

clock-img

10.03.2007, 22:55

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Kako pa pravzaprav izgleda F test? Mogoče se bi ga dalo pa v Avstriji dobit?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

11.03.2007, 15:34

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

sem se zanimala za f-test na prosnjo "sotrpinke" v tisti lekarni, kjer sem ga kupila. so mi povedali, da ga dobavitelj trenutno nima user posted image  in tako ne vedo, kdaj bodo spet... ocitno sem imela sreco in sem dobila se neko staro zalogo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

11.03.2007, 15:41

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Kako pa pravzaprav izgleda F test? Mogoče se bi ga dalo pa v Avstriji dobit?

v Avstriji majo pa menda test Persona, ki je malce bolj "sofisticiran"

http://www.riedborn-apotheke.de/catalog/default.php/cPath/181_191?osCsid=23870d376571d7a8f19f3a6eba833e51

tule se ga dobi za 90 EUR, testni listi so posebej

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem