Ojla punce,
jaz imam municijo že doma... in 30.4. se prvič piknem

.
Po eni strani že komaj čakam...čeprav vem, da ne bo prijetno... ampak je cilj, ki ga bom s tem dosegla toliko bolj "prijeten"

.
Razmišljam tudi o tem, da bom najbrž šla še na kakšno refleksno terapijo - ma čist tko, zaradi sprostitve. Ne toliko, da bi verjela, da mi bo ravno to pomagalo do cilja. Ampak bolj zato, ker mi manjka kakšna taka masaža

.
Zadnje čase tudi ugotavljam, da je moj največji problem (poleg neplodnosti seveda) - problem stresa in problem tega, da bi ta stres razbremenila in omilila. Ravno ta teden sem bila namreč ful preveč obremenjena z vsem možnim (predvsem v službi...) in posledica je bila - ne boste verjele - glih zdaj, tik pred IVF - glivično vnetje...

. Tako sem včeraj šibala k dežurni zdravnici in potem v dežurno lekarno in včeraj sem si že dala prvo svečko. In že deluje

. Še 2x, pa bo. Ah ta vnetja - jaz to fašem vedno 1x na leto. Ponavadi takrat, ko se mi poruši ravnotežje in ko sem preveč obremenjena in pod stresom...zato bom v bodoče mogla na to bolj mislit. Pa kakšen jogurt več spit - pa ne un 1,6 ampak 3,2 al pa še več maščob

.
Pa še nekej - spet se pripravljam, da bom začela štrikat.

Najbrž glih copatke

. Se bom izpilila do konca

.
Sva se par dni nazaj pogovarjala doma... in rekla - da tokrat - torej - tretjič - mora ratat! Prvič sva šla v postopek bolj tako - češ, probaš. Drugič sva šla v postopek popolnoma brez pričakovanj. Še slabše - jaz sem se celo prepričala, da ne pričakujem nič in če bi ratalo, bi bila potem edino vesela. To sem takrat naredila predvsem zato, da bi lažje prenesla poraz - oz. neuspeh.
Tokrat pa sva rekla, da bo drugače. Zdaj morava verjeti v uspeh. In po punkciji bom do testa doma. Zdaj 2x nisem bila, saj sem šla takoj - par dni po transferu delat. Zdaj si bom vzela čas zase in za

. Tokrat mora uspeti!
...no, pa sem se malo "skašljala"

...zdaj grem pa tud jaz štimat za žar (tako kot ti - Sayuri) - pričakujemo namreč obiske

.
Pa lep pozdrav vsem skupaj in uživajte v sončku, kjerkoli že ste!
pa-pa