writing-img

RE: Napad je najboljša obramba

clock-img

27.02.2007, 12:18

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

27.02.2007, 12:26

clock-img

Anonimen

Aja, pa še to, draga annimna: jaz poste, katerih se avtorji izražajo z raznimi zmerljivkami, kar preskočim.

Zavedaj se, da način izražanja nekoga ne odraža tebe, čeprav se post neposredno nanaša nate, temveč uporabljeno izrazoslovje izraža avtorja. Če nekdo torej uporablja zmerljivke, potem ima sam določene probleme.

O anonimnosti kar tako ne bi izgubljala besed.

clock-img

27.02.2007, 12:28

clock-img

Nattka

pencil-img

249

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Aja, pa še to, draga annimna: jaz poste, katerih se avtorji izražajo z raznimi zmerljivkami, kar preskočim.

Zavedaj se, da način izražanja nekoga ne odraža tebe, čeprav se post neposredno nanaša nate, temveč uporabljeno izrazoslovje izraža avtorja. Če nekdo torej uporablja zmerljivke, potem ima sam določene probleme.

O anonimnosti kar tako ne bi izgubljala besed.

user posted image  Se podpišem pod tole

clock-img

27.02.2007, 12:32

clock-img

Anonimen

Ops se opravičujem.Zgornja slikica je bila namenjena nekam drugam,sem napačno pritisnila.
Še enkrat oprostiteuser posted image

clock-img

27.02.2007, 12:34

clock-img

srki

pencil-img

9222

Žal tudi jaz dobim včasih tak občutek. Če pa sem kdaj katero užalila, se opravičujem. Če kaj grdega napišem, napišem v trenutku jeze, ko se pomirim, je vse drugače.

clock-img

27.02.2007, 12:37

clock-img

romy

pencil-img

580

DALIJA ne opravičuj se...
se mi zdi da nič drugega ne bi bolj pasalo zdaj in tukaj kot tvoja slikica user posted image

clock-img

27.02.2007, 12:41

clock-img

Kuba

pencil-img

520

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Vsak ima pravico do svojega mnenja, do svojih stališč, do svojega življenja, pa kakršno koli pač to je.

Se mi zdi, da si s tem stavkom odgovorila na bistvo svoje teme.

clock-img

27.02.2007, 13:47

clock-img

Anonimen

V življenju je marsikaj dobrega in slabega. zavedati se morate, da nismo vse enake, zato tudi reakcije nasprotne padajo tu gor. Jaz nimam ljubimca, ker mi je to ogabno, enim pa pač to paše...no, to je bil konkretni primer. Mi je pa čisto vseeno, ali ste anonimne ali z nickom, itak vas več ali manj ne poznam.user posted image
Sam da ne bo danes tu gor hmhm, saj veste kaj. Tisto, kar že dolgo ni bilo.user posted image

clock-img

27.02.2007, 13:51

clock-img

Anonimen

Jaz se pa strinjam z Anonimno, glede tega kar je napisala.. Poleg tega pa,usak ima pravico pisat pod Anonimnico, saj vam niti ni treba vedet kdo je ta oseba... Je pa kot vidim, opazila da nekatere odgovarjate malce grdo... Lepo je,da napišete svoje mnenje a malo se lahk brzdate a ne... Nič pametnga več ni tu gor, sami kregi... 

clock-img

27.02.2007, 17:52

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Tema je zaklenjena, ker ne paše na ta forum.

Avtor naj jo odpre na primernem forumu. Naš vsakdan, čvekanje v tri dni...

Lp,
Wahoo RR

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem