writing-img

RE: Neža81

clock-img

12.03.2007, 18:33

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Neža user posted image user posted image ,se veselim s teboj in res lepo,da je vse vredu  pa kar pridno počivajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ,uživaj, počivaj, pusti se razvajat in naspi se!!!!!

clock-img

12.03.2007, 19:17

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

Neža

user posted image user posted image ,uživaj, počivaj, pusti se razvajat in naspi se!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

12.03.2007, 21:11

clock-img

koala

pencil-img

5539

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neža uživaj in se vsekakor pusti razvajati!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

13.03.2007, 08:37

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

user posted image user posted image user posted image neža. čestitke..sedaj pa lepo počivat in se pusti razvajat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

13.03.2007, 10:57

clock-img

medika 13

pencil-img

607

Neža še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image . Pridno ahtaj user posted image user posted image in pusti se razvajat!

clock-img

13.03.2007, 11:02

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

user posted image user posted image user posted image user posted image . Vse bo v redu. Sedaj ste skupaj in vas nič več ne loči. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

14.03.2007, 08:32

clock-img

simonas

pencil-img

887

Ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Neža. Jaz sem res zamujenauser posted image  a ko ne uspem toliko klepetat, kot bi želela. Res sem vesela za tebe.

Simona

clock-img

14.03.2007, 10:56

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Superuser posted image

clock-img

14.03.2007, 13:55

clock-img

simonas

pencil-img

887

Čestitam... ravno za moj rojstni dan...user posted image

clock-img

14.03.2007, 20:37

clock-img

cati

pencil-img

823

Čestitam Neža za user posted image user posted image . Uživaj v user posted image

clock-img

15.03.2007, 08:56

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Morgen!

Sploh ne grem več na rač. te dni, ker sem fuuuuuuul živčna. Danes imam ustni del izpita za licenco v LJ, pa nič ne znam. Bolj ko sem si brala, manj sem znala. Ko mi vsaj tak fejst slabo ne bi blo!!!! Jaooooo. Ob 14.40 imam ustnega in traja 40 minut!!! Joj, kak mi ni it tja, ker res nič ne znam.

Kak ste pa kaj drugače? Jaz sem te dni bla cele dneve v bajti, ker sem se učila. Sem v 9 tednu nosečnosti, natančneje 8t 9d in mi je še vedno zeloooooooooo slabo. Trebuh mi pridno raste in se mi že ful vidi. Prav vesela sem, da imam dvojčka in upam, da bosta do konca ostala pr meni. Če bo pa ostal samo eden, pa ne verjamem, da bi se odločila še za eno user posted image , ker ni šans, da še enkrat prenašam to slabost, bolečine v križu, ... Al pa samo pravim zdaj tak user posted image . No, pa tudi ni nujno, da je pri vsaki nosečnosti isto.

Vglavnem, najbolj srečna bom, ko pridem danes iz Lj (od izpita) in se NASPIM user posted image .

Kak ste pa kaj druge? Bety se še vedno ni oglasila?

clock-img

15.03.2007, 09:04

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Čestitke superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2007, 09:42

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

živjo,

Naj ti še tukaj čestitam za tvoja user posted image user posted image ! Kako ti je šlo na izpitu? user posted image
Pa pridi nas pogledat mal med ivfjevke! user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

16.03.2007, 11:41

clock-img

koala

pencil-img

5539

Neža držim pestka za izpit, saj bo šlo, bosta ti pikici pomagali.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

16.03.2007, 18:59

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Kako je bilo na izpitu???
Trije ste pa že naredili, no!!Saj sta ti lahko prišepetovala..sta??
Upam, da si naredila...sporoči!user posted image

clock-img

16.03.2007, 19:02

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Kako je bilo na izpitu???
Trije ste pa že naredili, no!!Saj sta ti lahko prišepetovala..sta??
Upam, da si naredila...sporoči!user posted image

Tudi mene strašno zanima kako je bilo na izpitu,javi nam!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

17.03.2007, 15:19

clock-img

HEL36

pencil-img

183

Neža81, še z moje strani user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image , pa velik počivanja in malo skrbi!

Ja pa mene tut zanima kako je šlo?

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

clock-img

19.03.2007, 14:31

clock-img

simonas

pencil-img

887

Neža saj bo boljši s slabostmi. Jaz bi med 10 in 12 tednom najraje ležala v službi na tleh, tak mi je bilo slabo, pol pa je kar minilo. user posted image  Pol pa je postalo tako in prav udobno sem se počutila v koži user posted image . Moram pa priznati, da mi je bilo najbolj fajn zadnja dva meseca, ko je vsem že vse napoti, saj je bila naša malecka taka umirjena, pa sma dosti spale in se v glavnem fajn imele... Za križ pa ne vem. Teh težav na srečo nisem imela.

Kako pa je bilo na izpitu? Jaz sem tudi radovedna?!?

clock-img

22.03.2007, 21:47

clock-img

pika30

pencil-img

1150

Neža čestitam,da ti je upelouser posted image user posted image  sem se že spraševala kako je s teboj pa vidim da ti je ratalo v prvem bravo punca.user posted image Zdaj se pa le pusti dragemu razvajat in uživaj lepo user posted image .
lp

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem