Zadnji članki

4 načini, kako izboljšati otrokov imunski sistem
S hladnejšimi dnevi pridejo tudi smrkavi noski, kihanje, kašljanje in vročina. Da bi bolezni otro...
Bolezni in stanja

Prehlad pri dojenčku in majhnem otroku
Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehla...
Simptomi in bolezni
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

in
.
Saj imam se upanje... Vendar si vseeno zelim, da mi nebi blo treba vsega tega skoz dajati. Tako kot itak tudi vse izmed vas. Ampak ce je taka pot, ki jo moramo prehoditi do srece, potem bo cilj se toliko lepsi pomoje.
po ravni poti... Maš pa prav - težko doseženo je zato toliko dragocenejše. Mojih občutkov sedaj, ko sem po 3,5 letih končno
ne morem opisati, lahko rečem le to, da se vsako jutro zahvalim za ta čudež!
in sem bila tudi zato malce žalostna.
, pa moje čudovite sončnice
.
. Kako ste vi kaj? Kot berem, uživate v poletju, dopustujete in po malem tudi že delate na 2.
. Sicer se mi ne mudi, pa vseeno je nekam dolgo za čakat na tistim 15 minut razgovora. Rekla sem sestri, da je vseeno h komu me naroči, ker sem na prvem IVF tudi bila vedno pri drugem zdravniku. Tako sem naročena 13.8.07 k Dr.Vidi Gavrič. Tudi super zdravnica. Med.sestro sem vprašala, kakšna je čakalna doba na eskimčke, pa je rekla, da ni čakalne dobe. Vsaj nekaj dobrega!
. Kdaj se ti vračaš z dopusta??