writing-img

RE: Za nas (299. nadaljevanje)

clock-img

23.07.2007, 14:42

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Biba77, vse najboljše user posted image . Želim ti, da čimprej zagledaš user posted image .

Koala, srečno danes. Bo lepo darilo za obletnico, boš videla user posted image .

Lana38, sem prepričana, da ta teden telefon ne bo zvonil, vsaj ne s strani dohtarjev. Pa drug teden tudi ne. Dokler ne boš sama poklicala in te bojo razveselili z lepimi rezultati. user posted image

No, jaz sem pa uradno končala s porodniško user posted image . Trenutno teče še en teden dopusta, danes teden pa že user posted image . Uff....

clock-img

23.07.2007, 15:26

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Biba77,vse naj najuser posted image user posted image user posted image ,
se pridružujem lepim željam vseh ostalih..,

Koali in Lani user posted image user posted image user posted image pestke za dobre rezultate,ki itak bodo,v to ne dvomimouser posted image !!,

GoYa,maximalno izkoristi še tale teden,do službe!!!

clock-img

23.07.2007, 17:59

clock-img

pika74

pencil-img

6782

O Goyči... nč ti nisem fouš... sem šla danes po enem tednu dopusta delat, pa sem čist šašava user posted image user posted image user posted image .

Izkoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiist do konca, do zadnje sekundice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

24.07.2007, 08:23

clock-img

Anonimen

Lana in Koala, user posted image user posted image user posted image za dobre novice!

Jaz imam pa še 10 tednov do izteka porodniške. Pa še vedno ne vem, al me še služba čaka al ja. user posted image

clock-img

24.07.2007, 09:34

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Koalca, kje si? Čakamo lepe novičke user posted image .

clock-img

24.07.2007, 09:47

clock-img

koala

pencil-img

5539

Evo me!
Punce havla za pestke in dobre misli. So pomagale!
Ja je že tako, da je moj dragi možek spet mel pravuser posted image .
Torej naš pikec je velik 7,1cm kar popolnoma ustreza tednom nosečnosti, srček bije z 150 udarci na minuto,NS je 1,7 tveganje za DS je 1:4381, za trisomijo 13+18 pa 1:13861. Domov sva prinesla dve čudoviti slikici, pa kratki filmček (ker je dvd nekaj štekal nimava posnetega celega UZ-ja), ja bila pa dr.Pelkič tako prijazna, da je še enkrat pogledala malega in tisto posnela, pa še slikice zraven zapekla.user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer se je drugič tako obrnil, da se ni tako lepo videl kot prvič, pa vseeno, no saj mali se je čsto vredu videl, samo NS si več ni pustil zmerit.
Je pa na koncu še pomahal. Sem bla čisto paf, potem semi je pa še samo smejalo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

24.07.2007, 10:02

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bravo koala,veš kako sem vesela za vas.Pa pobožaj bušija :)

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

clock-img

24.07.2007, 10:13

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Super, koala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, je katera za vecerni cvek v cetrtek (okoli 9h zvecer)? Najverjetneje v Planetu Tus, ni pa se ziher lokacija...user posted image

In, joj, joj, joj, kje je zdaj tisti obljubljen dez? Jaz sem cisto adijo...

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

24.07.2007, 10:18

clock-img

GITA14

pencil-img

443

koala čestitam za lepe novice..user posted image

clock-img

24.07.2007, 10:37

clock-img

Anonimen

user posted image  user posted image  user posted image , Koala! 

clock-img

24.07.2007, 10:50

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Čestitam Koala user posted image  Kok lepo!user posted image

clock-img

24.07.2007, 11:40

clock-img

lana38

pencil-img

6327

koala user posted image user posted image user posted image !
Kako lepa novička.user posted image
Tudi jaz sem vesela. Moja user posted image  lepo napreduje. G je rekel, da je skoraj prepričan, da bodo izvidi AC v redu, glede na NS, čeprav je bilo tveganje povišano. Dovolil mi je na morje in rekel, da je celo bolje, da grem z vlakom kot z avtom.user posted image
LP

lana38

clock-img

24.07.2007, 13:21

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Koala,user posted image ,
čestitke za lepe rezultate,
je blo prej po radiu,da ena v vašem koncu z balkona vriska-ti??user posted image user posted image user posted image

Lana,že pakiraš??
Za na morje user posted image seveda,
uživaj in mirno počakaj rezultate!!user posted image

clock-img

24.07.2007, 13:40

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Evo, super koala user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa brezskrbno uživaj nosečnost.

Biba77, dež bi? Pri nas je svoje že odpadal. Ni blo dosti. Ampak zdej je pa soparno user posted image .

Lana38, no vidiš, še G je rekel, da je vse ok in izvidi bojo tudi. Lepo spakiraj kufrčke in user posted image na morje. In lepo uživaj. Še za nas, ki smo svoj dopust že dali skozi user posted image .

Jaz grem pa zdej knjigo prebrat do konca, ker ko bo služba nastopila ne bo več tolko časa za knjige. Jih nisem še tolko prebrala kot zdaj ko sem bila na porodniškemuser posted image . Trenutno berem Trije v postelji. Fajn knjigica. Lih za mamice in bodoče mamice. Priporočam user posted image .

clock-img

24.07.2007, 13:50

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Super Koalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo, zdej pa res lahko uživašuser posted image

Lana, ti pa tudi lepo uživaj na morju in se sprosti, pa sigurno bo vse vredu, mora bit!user posted image

Jst pa sem spet v družbi France, nismo nikogar prešvercali iz Grčije, ampak bo že, avgust je tudi lep mesec za postat srečkauser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

24.07.2007, 13:50

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Super za nuhalno.
Biba čestitke za r.d. z zamudo.
Lana na morje in čakat na dobre rezultate.

clock-img

24.07.2007, 15:03

clock-img

dajamaja

pencil-img

1292

Koala super si se odrezala. Zdaj pa v miru uživat do konca!
Lana držim pesti še za AC rezultate. Ti pa res lepo kaže in veselo na morje!!!
Kako lepo je prebrati take lepe novičke!

Tudi ostalim lepe želje in user posted image user posted image  

clock-img

24.07.2007, 16:42

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Ja, v četrtek grem na user posted image . Jutri moram še do osebnega zdravnika, da uredim papirje za bolniško. Moram malo odklopiti. Res sem precej psihično napeta.
LP

lana38

clock-img

24.07.2007, 22:50

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Koala - user posted image user posted image user posted image  čestitke...  sem ful vesela za vas tri .... Uživajte!!!

Lana - tudi ti uživaj na morju, sem prepričana, da bo AC ok, kar pozitivno razmišljaj še naprej....

Biba - še tebi  vse naj, naj,.... naj ti štorklja prinese darilo, ki si ga  želiš - pa čeprav bo malo z zamudo... glavno, da bo....

Punce uživajte.... Avgusta bo spet akcija......

Pozdrav.

clock-img

24.07.2007, 23:48

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Koala čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj... jest sm čist mim... mi je kr nerodno user posted image user posted image  skoz pišete neki v kraticah od AC in vsakič mislm, da se govori od Avtoceste user posted image user posted image user posted image user posted image

ajej ajej.user posted image

držte se!

Lpuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

25.07.2007, 07:20

clock-img

biba77

pencil-img

3943

IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Biba77, dež bi? Pri nas je svoje že odpadal. Ni blo dosti. Ampak zdej je pa soparno user posted image .

Pri nas pa je bil kar konkreten dez. Ampak sele zvecer. Dez z toco.
Je pa tako fino shladil, da smo spali kot bubice in se danes je prav prijetno zunaj (in v pisarniuser posted image ).

Drugace pa nic novega...

Pridne bodite!
Nosecke user posted image user posted image user posted image user posted image , cuvajte se (in svoje pikice),
mamice, ki se ne delate, uzivajte 100/h (tako prehitro mineuser posted image ),
vse ostale (z mano vred) pa pridno user posted image user posted image user posted image - bomo tudi naslednje leto malo dvignile nataliteto...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za cimvec srece na nasi poti!

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

25.07.2007, 09:05

clock-img

koala

pencil-img

5539

Punce hvala za čestitke, zdaj pa res maksimalno uživam. Je bil včeraj prvi dan da na wc-ju nisem čekirala če še vse štimauser posted image . Bravo jaz!

Biba za čvek se tipkamo.

Aja, za dež ste se pogovarjale, 24 julija VEDNO popoldan dežujeuser posted image .

Tinkamiška user posted image user posted image user posted image zaradi tečke, stiskam pesti, mda je ta zadnja za vsaj leto dni.

lana38 uživaj na morju, rezultati pa te bodo itak počakali v nabiralniku.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

25.07.2007, 09:18

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

IZVIRNO SPOROČILO: pika74
 skoz pišete neki v kraticah od AC in vsakič mislm, da se govori od Avtoceste user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ti jih tud pihneš, da veš user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.07.2007, 11:18

clock-img

lana38

pencil-img

6327

koala, kako pa veš tole o dežju popoldan 24.7.?user posted image
Danes sem še doma. Zvečer zmečem par stvari v nahrbtnik. malico za na vlak sem že kupila. Jutri zjutraj pa grem na user posted image . Se veselim kot majhen otrok, ker sem mislila, da bom morala biti 14 dni sama doma.
LP

lana38

clock-img

25.07.2007, 16:30

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

IZVIRNO SPOROČILO: pika74
skoz pišete neki v kraticah od AC in vsakič mislm, da se govori od Avtoceste user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ti jih tud pihneš, da veš user posted image user posted image user posted image

itak,Pika74,malokrat se javi,a takrat "konkretno"!!
Lana,uživaj na morju!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem