ojla
,
,
!
pozdravček še od mene, posebej septembrske
(tiste ki mate RD) :
.
vsem, ki boste rodile prvič: mene je bilo prvič tako strah, da težko še kej bolj. sem ful zajc, mene je še strah kri dat, da o kakem zobarju ne govorimo ... in vsaj kar se mene tiče: najhuje je čakanje, da se začne. pol je drugega tolk, da ni časa za strah. kot na izpitu, najhuje je čakanje pred vrati tik pred. pol pa sploh ker ne veš, a bo danes, al bo jutri ... ej, ko sem šla prvič v porodnišnico, sem mela tak cmok, pa pritisk na ful, srce je šopal ko za stavo ... pol sem bla pa kar vesela, ko so rekli da je taka gužva, da danes ne, pa so me poslal domov (sem mela napotnico za sprožit porod). v drugo je blo že lažje it ... ko pa se začne, mi je blo pa skor vseeno za vse stvari, ki sem se jih prej najbolj bala (vse tisto špikanje, pa rezanje, pa šivanje ... nč ni blo grozn, sam da je bil sine na svetu) ... je pa res, da ma vsaka svojo zgodbo in vsaka malo po svoje doživi porod.
najhuj je čakanje, tako da tiste ki bote šle med oktoberke: blagor vam, ... sam da bo vse ok.
murenček: darilo za RD, meni se tut knjiga zdi ok (je že ena predlagala), samo da bogi gospod ne vidi preslabo
... kaj pa kak izlet, al pa karta za ??? razen če je že tako star, da je raje kar doma. pa tisto s košarico se mi tut fino sliši, pa mal dobrot noter (tut ena predlagala) ...
če vam bojo v MŠ kaj pametnega povedali, poročajte. jst sem si najbolj zapomnila to, ko nam je ena sestra rekla: pejte k frizerju, pa manikerju, pa ... vse to, ker pol bo to cela umetnost. .. pa je res blo tko: pri meni so se pol obiski pri frizerju kar razredčli.
kljub depresiji, glavobolom in vsem kar razsaja, LEP DAN!!! ... al pa vsaj ne preveč naporen in zatežen ...
.
čau. neli