Živjo!
Kar se tiče UZ pripadata dva,tisti čist prvi(ko pogleda,če si noseča),in morfologija...
vse ostalo je odvisno od G.
Men je naredu še enega vmes(NS),od morfologije pa nič več...mi je reku,da naredi še v 36 tednu,pa seveda vmes,če so kakršne koli težave.
tako,da so kr škrti ja,kot da se jim ne vem kaj obrabi,če mal počekirajo na UZ..
kaj čmo,tko je
sicer pa mene na vsakem pregledu pregleda..maternični vrat in vnetja..
no,moja mami je bila danes pri bioenergetičarki ali jasnovidki(mah ne vem točno kaj,k skoz nekam laufa okrog teh
),in je rekla da z
kaže vse uredu...Jst sm pol kr huda, k to sprašuje,sicer odleže mi že....ampak bom že sama vprašala,če bom šla...Pa še neki od naju z
je spraševala..pa kr neki!
Res sm kr mau jezna..pol pa kr neki pametuje,kot da una tam vse ve...še vidla me ni nikol...
ah,te mame...
a glede kg..jst nimam nobenga recepta,ker jem kar mi paše,in se s tem ne obremenjujem..
mal že popazm,da pojem velik sadja in zelenjave,ampak če mi zapaše it v mcdonalds pa tut grem...no,mogoče zato, ker jst nikol nisem imela problemov z kg,pa tut zdj glih ne pazim..
mi pa moj G. nkol nič ne reče..mogoče zato,ker je moški
no,upam da bom tut po porodu spravla dol te kg
nč,zdj moram pa psičko vn peljat,nujno jo moram dat sterilizirat,ker zdj ma glih tistih 14 dni..k psi fulll težijo...en je vztrajen k norc
..sm ga fulll sita..kr utabori se in čaka...jst ga pa odganjam z metlo,pa pol pride nazaj...
držte pesti,da mi jo ne naskoči,ker pol bomo imel pa
pa še mladičke..hehe...
jo bom kr z avtom mal stran odpeljala
upam,da ne bo zraven laufal...
nč,se slišimo...
pa pa