Za vse gasilce - kapo dol za ves pogum in požrtvovalnost (pa ne samo v Slo, spomnimo se tud Hrvaških Kornatov ipd...), in čist prov sem se odločla, ko sem pri dohodnini tistih 5 % nakazala PGD. Da bi meli čimmanj dela!!
SE pridružujem

Te nesreče so pa res tudi mene šokirale, prizadele. Sploh pa žrtve. Pa to, da bolnice Franje ni več

Se spomnim, ko smo jo obiskali. No, vsaj prospekte sem shranila, in celo s stene prepisala eno lepo pesem vojaka, ki se je zdravil. Zdej je pa kr vse izgubljeno

.
zirafa76, se pridružujem za bradavice. Nam so svetovali Bepanthen. Pa ko nehaš dojiti, si moraš malo stisniti svojega mleka na bradavice - menda to najbolje pomaga. Sicer smo pa že imele v mislih, da so sedaj popularne Multi-gym blazinice za dojenje (že vsebujejo mazilo, ko jih daš gor). Menda so super vsem mamicam. No, kolegica mi jih je dala, k jih je rabila 2 dni - porabila je 2 para, jst jih imam še 8.
alkohol ali fiziološka - ne vem. V šoli za starše so svetovali alkohol, kolegice imajo fiziološko (k je alkohol preagresiven - preveč izsuši). Tko d jst ne vem, kaj bom uporabljala. A ima kakšna drugačne izkušnje?
naraščaj, res hvala za nahrbtnik.

Sem videla, da ima spodaj v žepu tudi previjalno podlogo (
manca je pozabila poslikat). Tko da ne bom kupovala dodatne podloge za po obiskih (ko bo treba previjat).

Hvala za nasvete, gibe glede brcev

. Kr pomaga. Res ste zlate!!!
mamuška, res tragedija pri kolegici. V mislih sem z njo in držim pesti, da bi prebrodila vse hudo. REs je sranje, ko se ti to zgodi!!!
Meni so pa spet na ZZZS Koper zasrali glede bolniške. Sem že pred časom dobila bolniško do porodniške. Ker pa se mi je vmes izteklo delovno razmerje, so mogli postopek ponoviti še za zavod za zaposlovanje (si morete misliti, koliko papirologije gre v nič

). No, ko sem dobila ponovno odločbo, je pisalo, da imam bolniško le do konca julija. No, zdej bo zdravnik ponovno poslal na ZZZS, ker so naredili napako. Kr neki, samo da so pota...
kanarka,
zirafa76, sploh se mi ni sanjalo, da je kaj takega možno. Sicer je pa kolega vedno govoril, da je EU naš konec (k se tekom zgodovine stvari ponavljajo in smo ga vedno nasrkali...)
Fino bodte!