Oprosti barika, ker sem spregledala tvojo stavo.
Torej naše stave stojijo takole:
- scubadiver stavi na zirafo76
- ilije stavim na zirafo76
- nicolina stavi na zirafo76
- potepinka stavi na zirafo76
- nayya28 stavi na zirafo76
- ajtak stavi na 1. zirafo76 ter na 2. tantro
- naraščaj stavi na murenčka
- mamathea stavi na zirafo76
- ninocka stavi na ilije
- gruška stavi na katko
- barika stavi na 1. zirafa 76, na 2. tantro in na 3. mamuško
- sliva10 stavi na murenčka
Če sem katero še spregledala z mojim hitrim branjem, naj mi prosim oprosti in seveda popravi ali dopolni seznam.
Drugače pa je kljub bolj tko tko vremenu za mano zanimiv in prijeten dan. Dopoldne sem imela za urejanje papirjev na Zavodu, občini itd. ter za nakupovanje v Celju (sem našemu Arotu kupila tko šmeksi blazinico za spat... zgleda tko kot en zelo udoben kavč).
barika kako to, pa da že v ponedeljek nastopiš porodniško? A ni to malce zgodaj?
tintin... moj lubi je tud menjal službo, ko sem prvič rodila, sedaj pa spet sanja nekaj v tej smeri.
ninocka... očitno so čudne sanje del nosečnosti. moja kolegica ima non stop takšne čudne sanje, jaz jih zaenkrat še nimam, sem jih pa imela v prvi nosečnosti, ko sem se ful obremenjevala s študijem.
utripanje... ja tud po moje je to kolcanje.
nayya28... jaz pa nimam svojega avta in ga tud nočem imet, ker mi je vse skupaj dodaten in nepotreben strošek. Ga v bistvu niti nisem rabila ne pri prvi in pričakujem da ga tud pri ta drugi ne bom. Tudi ko sem še v službo hodila sem se vedno tko z lubijem zmenla, da sva si ga delila ali kakorkoli že. Res pa je, da sem zelo nesproščen voznik in resnično ne uživam v vožnji. Da vam zaupam še eno prigodo o avtu in prvui nosečnosti. Sem mogla eno soboto, že bolj proti koncu nosečnosti, sama v šoping. Parkiram na edini frej parkplac pred našo lokalno trgovino (tko mal čudn seveda). In ko pridem ven, opazim, da nimam dovolj manevrirnega prostora, da bi zvozla ven... Ratam čist živčna, skoz neki popravlam, dokler mi končno ne poči film... ustavim prvega deca, ki pride mim in ga prosim naj mi zmota avto ven, ker jst ga preprosto ne morem... verjetno si je tud mislu tist stavek, eh kaj čmo BABA ZA VOLANOM
Drugače pa je bilo moje popoldne ful adrenalinsko, sploh če pomislim, da sem že skor pri koncu z nosečnostjo. Smo šli nabirat kostanj in da smo sploh prišli do kostanja, smo mogl it čez en pašnik, sem lezla pod električnimi pastirji. Sicer pa sta se na tem pašniku pasla samo dva bika in konj

. Potem smo pa šli po eni drugi poti nazaj, pa sem še čez eno leseno, mal polomljeno brv, plezala. Je šla ena teta mim po cesti in je kr vidla kok so se mi noge tresle, pol me pa še vpraša ko sem tko nekje na sredi potoka, če se mislim skopat al kaj? No vse se je lepo končalo, kostanj smo že pojedli, sam zdej me že neki časa tko dol prtiska, da mislim, da mi bo vse ven padl. Očitno sem potrebna počitka.
Lahko noč, če se danes ne tipkamo več!