IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Kanarka tvoj je pa prav faca. SEm se mu iz srca nasmejala [image]] Kako si moški zanimivo predstavljajo dolečene stvari. Se popolnoma strinjam
Ilije a ti to resno da nekateri ne uporabljajo plenic? No ja, srečno tem a ne Kaj takega????
Upam da nama uspe skončati čez vikend ker ga potem drug teden od ponedeljka do srede ni. Je z eno zelo fejst sodelavko na službeni poti v Šibeniku . In glede na to da midva nič več ne ga bo treba zadovoljit da mu ne bojo šle neumnosti po glavi. No sej se mal hecam, mu 100 % zaupam To pa poznam, tut moj je v prvi službi parkrat šel v tujino s soselavko - jaz pa tako sceno. Bla sva pa čist nazačetku, saj se pol navadaši, da mora kam it.
Joj, jaz pa jetrc nisem jedla šže tako dolgo. Kere pa kupujete. Jazu mama najraj zajčje. Smo včasih doma gojili zajce - zaj pa jih nimamo več. Te so taboljše pa z jajčko. mmmm. Moram nekje enga zajca staknt. Se mi že kr blede o zajcih - nasplošno jih mam ful rada.
Žirafa, ful hvala. Kobo naša

malo večja, bova pa probalaskočit gor. A majo tut kake spžlim verjante in skrajšane. Moj

namreč ni po "jusu" in ful težk dobiva kaj zanj. Katastrofa. če je dolžina OK, mu je prešrok, al pa ka. da o čevljih raj ne govorim 39. Te pa tako težko dobiš.
Ninočka, jaz sem tut tak

, na srečo mojga ni - je v gasilskem domu- prklaplja računalnik, ker so nabavli novga.
No, jutr zjutraj bi pa naj naši krovci nadaljevali z delom - upam

. Danes jih je baje dež namočil in jih je šef kar domov poslal. Nosaj mokri res ne morejo delat. Sam pol je pa cel popoldne tak sonce sijalo in sva z

šla na sprehod, me je pa ful nazeblo, ker je fajn mrzel veter pihal. Pol sva pa pazla še nečakinjo, ker je moja sestra mela izpit v šoli njen mož pa je šel v dežurstvo. Tako, da sva se mal uvajala.

. Zaj sem pa ravno končala z likanjem plenic, povijalk, zlaganjem zoknov, kap,.. Joj še 4-5 strojev cot me čaka. Sem kr vse oprala kar mam doma (tam do 74). Katastrofa. skor nisemvedla kak snaj sortitram cote. sem fulč komlicirala. No zaenkrat še ni nič zaprano, lepo dišijo in so ful mehke.

Me pa kr ma, da bi to nekomu gor navlekla. Komi čakam november. No zaj pa se bom tut jaz počas poslovila.
Nočko vsem