Pozdravljene!
Danes sem bila pa prava zaspanka. Sem šele sedaj pri kavici
in odgovorih za vas.
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Kje pa delajo vaši da ste toliko same? gostinstvo?
Moj je delovodja v proizvodnji. In ker proizvodnja teče skoz 24/7, na petek ima takšno službo, da v bistvu skoz dela, ne glede na dan. Sedaj so pa ga še na 12-urni delavnik vrgli.
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
350 EUR + 350 EUR za previjalno mizo. A ni to mal velik? Al se sam men zdi.
ja to je definitivno preveč; no vsaj zame pa sploh če se ne da pohištvo kasneje razstavit in ga kako drugače uporabit (tako kot nekateri modeli iz Sadeka ali CRI Celje ipd.)
Pa še moj nasvet glede kupovanja zate
kanarka... kaj ko bi poskusila s spletnimi trgovinami? Zagotovo jih je tudi nekja v Španiji ali se motim?!?
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
A se kero boli trebuh, ko se vsede? Jst moram zdej ze ful v pravilni drzi sedet (ful zravnan hrbet), ker drugac me takoj zacne trebuh bolet. Ah, ja, radosti nosecnosti... semi zdi, da sem v prvo vse ful lazje prenasala
Ja mene boli. Me boli tud ko se vležem ali vstanem iz postelje. In tako kot ti, sem tudi jaz v prvo vse lažje prenašala nosečnost. Sploh ni bilo nobenih bolečin ali kaj podobnega. Sicer imam pa še samo 40 dni, kakšen dan več ali manj, tako da...
IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA
Jaz pa grem danes na kontrolo.. Bom poročala ko pridem.... Jupi, spet bom videla koliko smo kaj napredovali... Me prav zanima če ima še glavico dol, glede na to, da ga imam povsod dosti , ko brca...
Fajn zrihti na kontroli TANTRA! Bravo tudi za loto

. Naj te sreča spremlja tudi v naprej