Punce tukaj je bilo v zadnjih dveh dneh 27 porodov, samo včeraj 17!!!
tole ni glih vzpodbudna novica za vse nas. več ko je porodov, bolj gre po sistemu tekoči trak v torvarni - premal osebnega stika in časa babic za porodnice. upam da se bo umirilo počas.
Kere revije kupujete oz. ste narocene?
Doma smo naročeni na Delo, od revij pa ne kupujem prov nič, ker me s tem ažurno zalaga moja mami, ki si z rumenim tiskom pač krajša čas. Pa sem ji že 100 x rekla, nej si gre rajš v knjižnico po kšno dobro knjigo, pa ji ne morem dopovedat. Njo pač zanima, če ima Jan Plestenjak že novo kopalnico...
Drugo, tretje,...rodnice - a bodo vasi dojencki tud kaj prinesli vasemu starejsemu otroku?
Obvezno!!! Že tko in tko bodo sigurno in čist nehote na začetku nekaj časa zapostavljeni. Jst razmišljam, da bi vsakmu rekla, ki bo prišel na obisk, nej tud za Staša prinese vsaj kak Kinder jajček... Otroci so pač na tako stvari full občutljivi in men se bo ta velik sigurno smilu, ko bojo vsi okrog dojenčka letal, on bo pa kje v sobi ves žalosten...
Zobar Staš... Uspelo!!! Imamo prvo belo plombico - ni šlo čist brez joka in stoka, ampak je zdej že vse pozabljeno, Lego kocke, ki jih je dobil za nagrado, se pa tud že sestavljajo
se tipkamo...