Ojla punce...
Jaz sem imela danes kr orng okrepčevalni popoldne...sem spala 4 ure skupaj...ne morem verjet...zdej bom pa ponočevala...
...me je tale vikend čist zmučil...mal smo bili po obiskih okoli Štajerske...in smo danes dan prišli...jaz pa k zombi čist zmatrana in neprespana....
OOO vidim, da je tukaj že več lastnic angelsounda....
..no, bomo lahko izmenjale svoje izkušnje....Jaz sem do sedaj še skoz najdla utrip...ko ga enkrat najdeš, drugič ni več tako težko, ker ga vedno iščeš na isti strani na istem predelu kot ko si ga že našel...
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Sonchek sem pa zdele dobila po pošti angelsounds in sem v nebesih
Je sicer kar trajalo da sem nasla utip in malcka in sem se ze bala da pri meni ne bo šlo ker imam preveč zaloge po trebuhu za hude čase, pa sem ga le našla. In me je čisto pomirilo. Se mi zdi da sem slišala tudi premike. je to možno? vmes je utrip preglasilo kot da bi nekdo v enem sodu čofotal. misliš da bi to lahko bli premiki? nikakor mi ni žal dinarčkov za tele zvoke. Mislim, da najbolš da grem kar takoj kupit novo baterijo
...seveda da slišiš premike...k dela en "BLOB" in se sliš k da bi se pretakala voda, takrat sem mala

premika...jaz k sem danes prišla iz štajerske sem šla poslušat in je čist utrujeno spal...takrat se tega nič ne sliši razen srčnih utripov...
Jaz uporabljam vlažilno kremo za strije in si jo dam na trebuh kr veliko..da je fejst vlažno potem se pa po milimeter premikam in zmeri najdem....takrat sem v

...
ninočka...upam, da bo tvoj čimprej ok...in da kmalu pride iz bolnice...za tvoje in pikino zdravje pa res več PIJ!!!!
Nicolina

za NS...
zirafa76...sem ful vesela zate in tvoja dva korenjaka...seveda da boš vse izpeljala kot je treba...in verjetno malo pred nami povila dva krepka fantiča...jaz močno držim pesti za to..in verjamem da bo vse ok...
najao8...jaz pa res še nisem slišala za nobeno, da ji komisija ne bi podaljšala bolniške..zgleda da si res imela smolo...

..meni čist normalno podaljšujejo...no vsaj upam, enkrat so mi že...zdej bomo komaj drugič oddali...pa upam, da bo vse ok...sicer je pa res da sem za 4-ure...in pri takih dost manj komplicirajo...
buba1131...zate pa še držimo pesti....
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak
,
koliko pa se dala v Baby centru za Angelsound??
islim, da je ena napisala, na drugem forumu da je 69evrov...
No, naj bo dst za enkrat...
sej je jutri še en dan...lahko noč!!!!!
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84