Pa ti niso nič težili z zavarovanjem? Jaz jih ravno zato nisem klicala.
paketek dobiš v vsakem primeru, edino kar je blo je blo to, da mi je postavila par vprašanj, o varnosti in prihodnosti otrok, anketa no, 2 minuti...
potem mi je še rekla, da imajo finančne svetovalce, in če me zanima, pa sem rekla da ne... in pol me je čez nekaj časa klicala da ga dobim, pa kam mi ga dostavijo in sem ji jaz potem sama rekla, da sva si z lubijem premislila in da bi vseeno prosla da me obišče ta njihova finančnica...tako da sem jo imela na obisku, na svojo željo...
ni pa mi nihče težil stem niti ni to pogoj...
Pa fajn stvari sem dobila, neke take ko jih še nisem imela, pa sem nameravala še kupit...sem ravno študirala da je vrednost po moje kr tu okrog 30 eurov, bom za hec malo seštela...
No, če katero zanima, sem dobila 2 paketa pampers robčkov za ritko brisat po 72 komadov, posodico za shranjevanje mleka( avent,) malo flaško (avent), skledico za papnje malo večjih otročkov, testerje vložkov in tamponov proti vnetju,...balončke podlogo za miško, ta debele biba palčke, neo vin tablete priročnike o dojenju, ustni higijeni otročka, brošuro pediatrije o najbolj pogostih obolenjih pri otrocih, zadnji dve reviji mama., dudico (Mam)...
No pa če je na dobiš, nimaš kaj jamrat, ne? Pa še vse se da ponucat, nič neuporabnega skratka...