IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Naši mariborski Romi imajo več denarja kot me vse tukaj skupaj. So pa tako
, da bi težko kaj iztisnila iz njih. Škrtobe. Zato pa je tako. Vse jim je pisano na kožo. Še na socialni to govorijo.
Psssssssst, a veš, da tega ne smeš javno govorit, ker je to širjenje rasnega nestrpja?
Sicer pa, še pretirano dobro vem, o čem govoriš, ker vidim - imam pred nosom enih par familij in ti povem - prav boli me, kaj vse delajo (npr. nimajo žoge, pa se obmetavajo z jabolki, kolesa od njihovih otrok ležijo na dvorišču, dokler jih hišnik ne vrže v smeti, prodajajo svoje otroke za žene - ko je bil Kekec star še ne eno leto, mi je ponujal en

od njih njegovo vnukinjo za ženo - češ, lahko se kaj zmeniva za plačilo, itd.). Pa da ne rečem, en se vozi z jaguarjem (ja, prav vidiš), drugi pa meganom, ki ni registriran... pa take finte. Ja, imajo veliko več pravic, kot mi. Je ravno danes moj omenil, da se mu zdi, da so že v vsakem zakonu omenjeni s svojimi pravicami kot neko posebnost. Pa samo 3000 jih je.
Vendar, roko na srce, pri romih še nisem videla mamice, ki ne bi dojila.
Bubi, saj bo, jutri še zdrži, pa torek je še tu, pol pa boš prosta. Stisni zadnje moči, ki jih imaš, potem pa knjige na stran, pa prenehaj z učenjem.
Trnuljčica, tebi pa še tu vso srečo in res se kaj javi s kakšnim SMS-om. Te bom čakala v torek oz. sredo.