Bila sem na privat posvetu pri glavni pediatrinji MB P, ki mi je povedala, kako EA vpliva na otroka in zakaj je pediatri ne odobravajo. Tak da sem se na podlagi tega odločila.
No, tudi prav, upam, da nisi zamerila...

Vsak gleda drugače in iz svojega zornega kota...pediater tak, anestezist tak, babice je sploh ne rade vidijo...Oprosti, če sem kaj narobe nardila...

Veš, da ti želim, da bi šlo kot po maslu, brzinsko, pa z minimalno bolečin...Držim pestike!
Čmrlika tudi nas je zajela toča. No, saj sva praktično sosedi... Nam je poškodovalo fasado, mož ima na avtu spominke... Moj avto je pa 2 min prej bil parkiran v garažo. Ti pa lahko povem, da je bila toča tako velika, da imamo na fasadi 3 cm luknje. Tudi jaz sem mislila, da bo šla kakšna šipa...
ja, hudo je blo, baje...mi smo bli na počitnicah v šentilju, ej tam pa čisto navadna nevihta...

tako da smo avto očuvali, rezen ne vem, kaj je blo , kolko je bla ponoči velika...mislim pa da ni bla tak kot popoldan...
Otročka takoj na trebuh?- V Mb, pred slabimi 3 meseci, je moja Taja takoj ko jo je ati odklopil vsa umazana( le na hitro in površinsko popivnana

)pristala na mojih prsih, pod spalno srajco...

Najlepši občutek v življenju!

...in ko je bla porihtana, pa jaz zašita, ponovno...Mislim, da je to odvisno od babice..., ha?

, pa če je z

vse ok... Pa nisem nikjer te želje izražala, niti prej v kakem porodnem načrtu, niti med porodom
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 14.7.2008 13:44:38 >