..... kar se poroda tiče ja..... sicer ni bila spinalna... prvič je bila nedelja...je ne delajo, drugič sem si pa premislila....sem se malo posvetovala z gin. in glede na to, da je bil 2 cr.... je po moje boljše tako..... saj veš brazgotine in vse ostalo ......... s
Sicer je bil spet možek tisti, ki ga je prvi požulil in videl.....ampak tokrat naj mu bo...saj ga je dobil na svoj r.d. ......
Drugače pa mi ni žal, da sem vztrajala na cr, ker se je izkazalo, da moje slutnje držijo...... popadki spet redni na 2 min....jaz pa zaprta ..... niti do 1cm odprtosti nisem prišla...... če bi probavala vaginalno bi na koncu itak spet pristala na cr...... Tako mi je bil pa vsaj tisti del prihranjen......
Moje počutje po cr je OK, edina blečina, ki jo še imam je tista od vstavljenega katetra.....pa ta je edina, ki se je še od prvega cr spomnim..... Rana je OK...... čez kaki teden jo lahko začnem mazat.....
Kdaj ste ve začele mazat s kremo proti brazgotinam? Kako dolge ste imele čiščo? Jaz imam glede na prvič,ko sem še prej vaginalno probavala, dosti manj....se mi zdi kot da bo počasi mimo......
Aja pa še nekaj me zanima...... če si katera izbrizgava mleko....koliko ml je cca za prvi teden ...... jaz izčrpam od 40-80 ml na obeh ..... odvisno...... Mi je to čisto mimo, ker pri prvem tega nisem prakticirala, sedaj pa moram, da malemu pikecu nesem v bolnico......
Šibam zdaj.... pa se kaj javim...
Pozdravček...