Čmrlika jeee, super, bravo, da se bo familija večala
in hvala za pohvale Zale
No, pol pa mislim, da se bomo vidle komaj po 22. sep. , ker ju3 je že itak četrtek, kaj praviš? Da neboš ti v paniki, ko še imaš 100 stvari za naredit.
Ja res ja, pol sva midve zmenjene po 22-tem pa vrtnici morava še sporočit, zdaj ko bolj redko trofi prenosnik odpret...
Sem ugotovila da nas kar dolgo ne bo...zdaj pa vse varjante za Tajo spakirat

to bo prtljage, pa še midva...

Bom že, se je treba navadit, ne?
Za povečanje familije pa sem itak najbolj vesela, ker pol Tajika ne bo več tak trpela,...zdaj je edina pa bi jo kr njegova žlahta skoz nekaj vlačla pa cartala
Čmrlika, čestitke za toliko dojenčkov pri eni familiji!!! To bo veselje, pa še Taja bo imela družbo.
Hvala, sva jim res očitno lušte nardila, al pa se eni bojijo, da bi bili za kaj prikrajašani.

, ker je Taja zdaj res po lubijevi strani prva beba...in je bogato nagrajena iz vseh koncev...
Ve dajete? Kako hitro je prišlo do reakcije, če je sploh prišlo?
jaz sem tista grda, nora, alikakaršnakoli že mama, ki jih ne dajem

, sem ji začela pri malo več kot dveh mesecih in prve tri dni nič opaznega, potem pa en dan naenkrat...da ti ne opisujem

, vsi smo potem še par dni trpeli, ker moje pikice, prej skoraj nikoli ni nekaj hudo črvičilo in je bla boga reva totalno presenečena kaj se ji dogaja...Je bilo res hudo...
Zdaj jo raje sončim...

ne me resno vzet, nisva pa bli nič kregani pri pediatrinji, ker je tako baje čez poletje tolko sončka in ni tak problem kot pozimi, poleg tega sva na AM ki tudi vsebuje kr nekaj vitamina D...
Bom pa zdaj na dopustu spet poskusila, mogoče ne bo več problemov, upam, da ne bom mela krive vesti da ji ne dajem...
B.M.- Pa saj ni tako pomembno kdaj, samo da bovse ok, ne?

Jaz ti želim, da čimprej porihtaš kar še imaš, in potem veselo v P das spoznaš svoj največji zaklad...
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 4.9.2008 14:24:10 >