cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kaj pa Mariborske nosečke?

clock-img

27.12.2007, 16:17

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Nana35user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM TI ZA SINČKA

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

27.12.2007, 19:33

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

Nana35 pa si ti tut dobila darilo od Božička user posted image  user posted image user posted image  Čestitke za sineka!!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

clock-img

27.12.2007, 22:56

clock-img

muzika

pencil-img

394

Glede na to, da sem zelo porodko tukaj, vam že sedaj želim vse lepo v novem letu. Naj se vam izpolnijo vse skirite in manj skrite želje. Mislim pa, da vse vemo, katera je največja.

lp

user posted image

clock-img

28.12.2007, 10:16

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

Nana35-Čestitke!user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa lepo počasi okrevat, potem pa uživat s  Klemnom. Lepo se cartajta, pa velikouser posted image user posted image user posted image , da gresta čimprej domov!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

clock-img

28.12.2007, 19:52

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Nana35, iskrene čestitke ob rojstvu malega princa! 

clock-img

31.12.2007, 10:17

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

Dobro jutro...še zadnjič to leto user posted image

Lepo zajadrajte v novo letouser posted image user posted image user posted image .... pa se tipkamo drugo leto user posted image

clock-img

31.12.2007, 14:53

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

Srečno v novo leto vsem skupaj, pa lepo praznujte!!!user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

clock-img

31.12.2007, 18:43

clock-img

Janey

pencil-img

4341

V novem letu vam želim:

- uresničevanje svojih sanj
- neskončne zajtrke v postelji
- smuko v škripajočem mrazu
- neskončno uživanje življenja in vsakega posameznega dne
- čimmanj odrekanj
- vsaj 20 neprespanih noči ob napeti knjigi
- čimveč žgečkljivih trenutkov in ukradenih poljubov
- seks, seks, seks
- veliko ritomiganja na dobre ritme
- norih izzivov
- strastnih pogledov
- iskrenega smeha
- nog brez žuljev
- sedmico na lotu
- opravljene izpite
- avto, ki te ne bo pustil na cedilu
- dobote na mizi vsak dan
- prijateljske klepete ob dobrih kavicah

Lepo praznujte. Srečno 2008!

clock-img

31.12.2007, 18:48

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Srečno novo leto vam želim, obilo cartanja z vašimi user posted image  in predvsem zdravja!

Srečno 2008

clock-img

01.01.2008, 10:37

clock-img

Janey

pencil-img

4341

Srečno 2008...vse lepo vam želim.

clock-img

01.01.2008, 14:01

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

SREČNO 2008!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.01.2008, 01:14

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

evo,tudi mene tukaj.Ni še potrjen datum poroda,tako da to naknadno javim.Po moje nekje avgust-september.Lp.sara

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.01.2008, 12:01

clock-img

Čmrlika

pencil-img

3766

saraya-dobrodošla!user posted image user posted image user posted image
pa upam, da se kmalu prebudijo tud ostale mb nosečke,vedno manj nas je...Ne vem, kam so se zgubile?user posted image user posted image

clock-img

02.01.2008, 16:21

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

Jaz sem še tuki !!! Samo zdej so bili prazniki, pa ni bilo toliko časa za računalnik. Smo bolj okrog hodil user posted image

Drugače pa ni nič novega. Končno sem se spravila prat cotike in planice za našga user posted image . Sam kaj ko se tak počasi suši. Na žalost v stanovanju nimamo prostora za sušilni stroj user posted image  Do februarja bom glih vse pooprala in posušila user posted image user posted image user posted image

Saraya dobrodošla user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.01.2008, 17:40

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Oj,

saj jaz še tudi kaj pogledam k vam nosečkam. In vidim da vas je zelo malo aktivnih. Ja kaj so vas prazniki zdelaliuser posted image

Mi se cartamo in uživamo. Upam da tudi ve!

Lepo se imejte.............

clock-img

02.01.2008, 18:52

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Tudi sama vas redno berem, samo sem prelena za pisanje. Tudi počutje ni glih najboljše. Ful me boli glava.

Nove nosečnice, dobrodošle. Joj, bo letos še veselo.

clock-img

02.01.2008, 21:14

clock-img

Anonimen

Hvala, Mojca user posted image  Jaz sem tudi bolj nova. Bo res še veselo, še posebej, ko izveš, kdo sem user posted image

clock-img

04.01.2008, 10:27

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

Zgleda, da nas je res Nana na tem forumu gor držala user posted image  Sedaj, ko je ni, se nobena več ne javi... Nana hitro pridi nazaj user posted image .

Jaz se počasi odpravljam v mesto. Ker se dan D hitro pribljižuje moram opravit še nekaj nakupov. Za user posted image  imamo v glavnem vse. Zdej moram pa še zase nakupit stvari za v porodnišnico.

Lepo se imejte...

clock-img

04.01.2008, 12:41

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala, Mojca user posted image  Jaz sem tudi bolj nova. Bo res še veselo, še posebej, ko izveš, kdo sem user posted image

Iiiiiiiiiiiiiii, a poznava se? Joj, zdaj pa te grem iskat, ker me bo drugače razgnalo od radovednosti! Čestitam!!!

clock-img

04.01.2008, 13:45

clock-img

muzika

pencil-img

394

Vidim, da odkar ni Nane, je ta tema bolj klavrna. Res pa je, da tudi sama kaj dosti ne prispevam k temu, da bi se strani čimbolj obračale. No, pa vsaj ni problem prebrat vsega, kar je napisano. user posted image
Upam, da ste lepo pričakale novo leto, sedaj pa s pogumnimi koraki stopajmo naprej.
Še 13 dni do mojega velikega koraka.

clock-img

04.01.2008, 15:04

clock-img

Maja T.

pencil-img

1085

Pozdravljene user posted image iz MB!

Tudi jaz sem iz MB, sicer sem na forumu avgustovk 08, ker imam takrat rok našega user posted image (3.8.08) in se bolj ali manj z istimi "simptomi"  spopadamo, sem pa se tudi pri nas Štajerkah oglasila, ker imamo verjetno iste G., vse bomo verjetno v MB rodile in bom zelo vesela, da se vam pridružim, da podelimo takšne ali drugačne izkušnjeuser posted image user posted image user posted image iz MB.

Rada bi vsemuser posted image user posted image user posted image , ki ste že rodile in pa seveda tudi tistim, tako kot jaz, še nosimo naše user posted image po user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

clock-img

04.01.2008, 17:46

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

Maja T. dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.01.2008, 18:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

oi,spet se vam javlam.Čestitke vsem novim nosečkam.Boste vse v mb rodile?user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

05.01.2008, 17:24

clock-img

Marusah

pencil-img

1177

Saraya jaz sem se odločila, da grem rodit v Avstrijo. Ne vem zakaj ne bi izkoristila možnost, če smo doma tako blizu meje. Je pa baje taka razlika med MB in porodnišnico v Feldbachu, da si niti ne moreš predstavljat user posted image  Sem se pogovarjala s kar nekaj mamicam, ki so prvega user posted image  rodile v MB, drugega pa v Avstriji, pa so vse rekle, da ni primerjave.... pa so me nakako prepričale.
Še mesec dni, pa bom tudi jaz lahko povedala svoje izkušnje user posted image

clock-img

05.01.2008, 17:51

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Pozdravljene!

Tudi jaz sodelujem pri drugi temi, ker sem majčica. Sem pa rodila prvič v MB in bom tudi drugič, saj nimam slabih izkušenj in se mi ne zdi potrebno riniti drugam. Kako pač kdo želi. Edino kar mi je bilo zoprno v porodnišnici je, da se čas vleče in da sem hotela domov. Kar pa je povsod enako. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem