Čmrlika, jaz pa vem, katera si!!! Včeraj sva se celo pogovarjali, ti si stala zraven dvigala, jaz pa sem ti rekla, da se materinska šola začne ob šestih in ne ob pol sedmih...Verjameš ali ne, tudi Trnuljčica je stala blizu tebe. Veš, da sem že razmišljala, če si tudi ti na RR...
Ja super, vsaj nekdo

.....Jaz namreč vem, da mi je ena rekla, da ob šestih ampak v tem trenutku si te ne morem priklicat v spomin...

ko te bom spet vidla pa mogoče bo kaj...Meni je blo namreč takoooooooo slabo dokler smo čakali, da se je gospa psihologinja prizibala, da sem mislila da bom ravno okrog padla, tako da, sem bolj slabo dojemala.
Daj me v ponedeljek rukni malo
Pa tud o
trnuljčici se mi ne sanja, bo me ona tud malo zrukala pa bo...

Družba za kavice, pa vozičkanje, ne?
Drugače pa,ja, jaz pa sem klicala tisto telefonsko za paketek, pa se je elektronska tajnica oglasla, da so trenutno pri svojih malčkih in naj pustim številko, da bodo poklicali

... Sem pa dobila to dopisnico že prej v pikapolonici in mi je prodajalka rekla, da ni nobene panike, da res samo paketek pošljejo z nekaj uporabnimi stvarmi, kremice pa ne vem kaj še...
Bom jim poslala dopisnico pa da vidimo, pol pa se jih itak rešim na brzino
Vrtnica79- jutri pa me ravno ni, grem v šoping s prijateljico v avstrijo, tako da se kaj slišiva pa se dobiva na čveku, mogoče bom v petek v mestu, če bom dobila termin pri zdravniku...te pokličem,lahko?
No punce, jaz grem zdaj nekaj popapcat, potem pa ven na špancir pa na kafe, ker je tak lep dan zunaj in komaj čakam da me žarki malo pobožajo...
Pridne bodite, pa lep dan želim vam in vašim

.......