IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
K in M imaš prav ja, da tisti hud instinkt mine. Potem bi ga pa komu dal, da bi kaj lahko v miru naredil ali pa se spočil, pa ga noben noče met.
Vsaj pri nas je tako. Zdaj ko rabim kaj, pa ga vlačim naokrog oz. se moram nekako zorganizirat. Mislim, da zdaj ne bom več tako haklik. Izkušnje delajo svoje.

Boljše ne bi mogla povedat! Čeprav se moja starša kar rada javita, da ga popazita, ampak ona dva tudi nimata zmeraj časa. Tak da, Janey, brez slabe vesti, pusti ga kdaj pa kdaj svoji tašči, pa se ti naspi. (No, čez mesec dni me vprašaj, kaj menim o tem, da bi jaz tega novorojenčka pustila svoji tašči, bomo vidli, kaj bom takrat rekla.

) Ja, valda, da si nonstop z dojenčkom in da je to tvoja "naloga", ampak draga moja, tudi ti imaš pravico, da ne hodiš naokol kot zombi. Pa pojdi za tiste pol urice malo zadremat, pa je. Saj tašča ti nič slabega noče (čez mesec dni, ko bom še bolj občutljiva, bom zanikala, kar zdaj govorim

) z nasveti... Pač želi ti res pomagat. Ne ve pa, kako je to za snahe... Glej - če bi ti tvoja mama dajala isti nasvet, bi ga najbrž sprejela z odprtimi rokami, a ne?
Saj ta tvoj odnos do tašče je čisto človeški. Po moje smo vse dale to skoz, al ne? Pa, kot smo ti že rekle, to mine.
Kje sta pa Čmrlika in Trnuljčica? Ju je polna luna zmotla in sta zaspali? Al pa so krivi prazniki, da se nič ne javita?