writing-img

RE: Zasavčanke

clock-img

22.03.2007, 19:42

clock-img

mily

pencil-img

876

JA upam da se res kmalu pridružimo. Ej s fotko se bom pa jutr mal pomatrala, ker me že trajbajo z računalnika. Itak! PA še zdej mi dec izza rame bere kaj bom napisala, pa me živcira user posted image . MA fajn komentarje zravenuser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

22.03.2007, 19:43

clock-img

mily

pencil-img

876

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: mily
A ve ful hodite v tale park pri Zagorju? Pa smo prejšni teden tut mi bli velik tam, pa nisem nobene pošinla. No sej niti nobene ne poznam user posted image .

Mene težko fališ, temna, bolj majhna, rahlo smešna in včasih je zraven mene še en bolj smešen blond dodatek. user posted image  

A daj njahi. Pa se mi je zadnič zdel da si ti, pa nisem bla ziher, če si taprava user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

clock-img

22.03.2007, 19:45

clock-img

Anonimen

Aja vejžde, včasih mam še eno blondtno na drugi strani. user posted image  
Ki si blaaaaaa???

clock-img

22.03.2007, 19:45

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Men se zdi, da je pol zbirčna pri vrsti cukrov, pa si spet v pi...

Ja vejžde, jaz dam vse v usta user posted image ! Itak sam poližem, pa ven špuknem! user posted image

clock-img

22.03.2007, 19:56

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Joooj kaj so luštne!
Romana men je program poteku, tko da ne morem fotk od Danaje obdelat user posted image . Ne vem kdaj se me bo mož usmilu in mi izdal skrivno kodo user posted image , da ga ponovno zaženem. Ma me hoče obvarovat obsesije, čeprav jst temu še vedno pravim hobi. Sam najbrž to res ni več, ker ko enkrat do 2 zjutri buliš v monitor, sam zato, da fotke peglaš, pol mora bit pa res kej narobe user posted image .

Elis@ moj zobar je Tarlač. Onim mesarjem ne odpiram več ust. Itak pa se me tam bojijo in si mojih obiskov niti ne želijo. Jaz namreč grizem. Ja ja pr teh letih ja user posted image

clock-img

22.03.2007, 19:57

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Angi mislim, da je cajt, da svojmu decu fajn nastaviš, ker boš sigurno geslo pol dobila.....tko, da se kr izkaži.....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Romana26 -- 22.3.2007 19:58:04 >

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

22.03.2007, 20:05

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Angi mislim, da je cajt, da svojmu decu fajn nastaviš, ker boš sigurno geslo pol dobila.....tko, da se kr izkaži.....user posted image user posted image user posted image

user posted image

Grem gledat BB-ja.

clock-img

22.03.2007, 21:19

clock-img

mojca 32

pencil-img

775

katis če pa ti hodiš v škisa se pa ziher poznava me kr mal ( velik) firbec matra kdo si ???????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2007, 21:45

clock-img

mily

pencil-img

876

Dejte mi neki povedat babnce. Vem da ga forum še biksa, sam pr men je neki tko smešnga. KO pridem na npr tole stran od zasavčank, ni zraven nobenga nicka, ampka so vsi nagužvani navrh strani user posted image . Ne znam drugač razložit, v glavnem, ko grem z miško gor na nicke se pa pojavijo ob slikcah. Ja vem, zdej sem čist bo blontn zakoplicirala, sam ****t ga, sem pač blontuser posted image

Zdej pa fotka od Nike. Upam da bom znala prlimat in da ne bo strani raztegnal ko rtisto vragov, ker ne vem na kuk jo morem zmanjšat. Pa probimo...

O šit popravljam....

< Sporočilo je popravil mily -- 22.3.2007 21:46:02 >

clock-img

22.03.2007, 21:46

clock-img

mily

pencil-img

876

Še enkrat 

Joj no, NE ZNAM!!!! NArdim tu mač prevlko fotko

user posted image

< Sporočilo je popravil mily -- 22.3.2007 21:48:04 >

clock-img

22.03.2007, 21:50

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Lepa je fuuuull! Čista mamica!

Sej jutri bo menda že bolš mily. Mogoče se prebudiš rjava, pa bo. Ne se sekirat.

clock-img

22.03.2007, 22:13

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

kako lepa punčka...pa kako lpe modre oči ima....resnično je lepotička....user posted image user posted image user posted image user posted image

jo bo treba pazit....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

23.03.2007, 07:32

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Alooooooooo auf! Rite pokonciiiiii! user posted image

clock-img

23.03.2007, 07:33

clock-img

Anonimen

Tvoja je stalno pokonci user posted image Moja pa že od pol petih.user posted image

clock-img

23.03.2007, 07:44

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Tvoja je stalno pokonci user posted image Moja pa že od pol petih.user posted image

Moja pa od petih user posted image !

Joj kako sem navdušena, k sem tako malo spala! Prou razgnal me bo od veselja! user posted image

clock-img

23.03.2007, 07:56

clock-img

pikicaa

pencil-img

2842

Moja je pokonci že od šestih.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

clock-img

23.03.2007, 08:05

clock-img

ta.nja

pencil-img

360

jeeeeeee, mi smo pa danes spal do sedmih user posted image user posted image , po dolgem cajt.

Lp

clock-img

23.03.2007, 09:01

clock-img

mily

pencil-img

876

Jutro punce. MI smo tudi spal danes ponoč user posted image . Očitno je antibiotik prijeluser posted image .

Joj zunih je tak lep sonček, da ga je kr škoda tkole doma preležat. PA tko so napovedoval sneg in dež. Še sreča da se kdaj tkole zmotijo. Grem kr stroj zalaufat, da izkoristim vreme, da se mi cote fajn posušijo user posted image

clock-img

23.03.2007, 09:14

clock-img

Anonimen

Mi smo pa spali do pol devetih! user posted image  Zmagala! user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

23.03.2007, 09:16

clock-img

mily

pencil-img

876

user posted image  bravo Ela. Pa kaj je to zdej? Je bla neka čudna noč, da so vsi otročki tko fino spal (pa mamice tut user posted image )

Ej, ste bli včeri na sistematskem?

clock-img

23.03.2007, 09:21

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

IZVIRNO SPOROČILO: mily

user posted image  bravo Ela. Pa kaj je to zdej? Je bla neka čudna noč, da so vsi otročki tko fino spal (pa mamice tut user posted image )

Ej, ste bli včeri na sistematskem?

Beri ti malo bolj podrobno punca. Nekateri smo vstali že ob petih!

Ja Hoti kok vaga Ela? Gremo ven? No Mark se že par minut sam sa sabo meni v postli. Grem ponj. Poklič me.

clock-img

23.03.2007, 09:23

clock-img

mily

pencil-img

876

O Angelca pa res, vidva sta pol izvenserijska user posted image . Da ni mal tvojga red bula šluku zravenuser posted image .

clock-img

23.03.2007, 09:40

clock-img

Anonimen

Ja, včeri smo mel sistematskega.  Velika je že 57,5 cm, tehta pa 5220 g.user posted image  V treh tednih se je zredila za 800 g! user posted image
Ja, ven bomo tud šle, ziher, sam pol kasneje, ko gre user posted image  v službo.

clock-img

23.03.2007, 09:55

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Joj kok je nekaterim fajn...Mi smo vstal ob šestih, s tem, da smo se budil od polnoči naprej vsako uro user posted image . Ne vem, do kdaj mi ga še misli tkole biksatuser posted image .

Mi bi tud šli ven!!! Sam bo treba še kak dan zdržati notuser posted image .

Angie, zakaj pa deca rabš, da ti photoshop dol potegne. Jaz sem si ga sama, sam kaj hudič, če ga ne znam uporabljatuser posted image !

clock-img

23.03.2007, 09:57

clock-img

mily

pencil-img

876

O sej je že prava babnca user posted image . Strada pa res ne user posted image . Sej veš, ne vem, če nisem vidla vajin avto. Če ste bli okol pol9ih - 9ih tam, pol je bil taprav. Ker jst sem bla tut glih takrat z Niko pr dohterji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem