writing-img

RE: Zasavčanke

clock-img

17.07.2007, 23:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

punce živjo....

tko na hitro ker imam polne roke dela.....

res nimam čez dan nič časa in Žaži oprosti, ker mi enostavno ne sfolga poslati knjige... morm tudi eni iz rr-ja Nodija posneti pa me jebe ta klinčev čas.... ker delam od jutra do večera in sem totalno sesuta....user posted image ..ti se pa tud pomoje ne boš anatomije že zdej učila, ali pač...user posted image  

Ja Romanči verjela al ne...sm res misla začet mal brat knigo, ker nimam pametnejšega dela user posted image  zato ti pa težim tok...od viška znanja glava ne boli user posted image

....no ko boš lahko

clock-img

17.07.2007, 23:14

clock-img

makla2

pencil-img

113

Kaj je zdej, a vse spite?

Romana sam delaš, boš mela sploh cajt praznovat z Danajo in Sašotom user posted image

Elis@ no ko boš stvari realizirala, jih pa pokaž, pa sok si mi dolžna za idejo user posted image

drugač pa - tolk je vroče ko user posted image , sm komaj mal stanovanje preluftala, vsa okna so odprta, pa tud sapica ne potegne. in to pr nas, ko sicer piha okrog vogalov

clock-img

18.07.2007, 07:27

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Danaja vse najboljše za rojstni daaaaaaaaaaaaan user posted image

Mamici pa eno lepo ojžico user posted image

clock-img

18.07.2007, 07:44

clock-img

Anonimen

Ojla.

Zmatrana sem k user posted image ... Komi gledam, zjutri sem se 2x na poti ustavla, pa mal zadremala...user posted image user posted image user posted image user posted image Čist sm hin.

Drugače pa : DANAJA, vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

18.07.2007, 08:21

clock-img

makla2

pencil-img

113

DANAJA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!

clock-img

18.07.2007, 08:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.07.2007, 08:34

clock-img

Anonimen

user posted image

Vse najboljše, princeska mala!

user posted image

Mamici pa eno user posted image

clock-img

18.07.2007, 09:06

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Še tukaj vse naj naj Danaja!
user posted image user posted image

Pa še tebi Romana en cvet!user posted image   
user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

18.07.2007, 09:20

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

MALI PRINCESKI DANAJI ŽELIMO VSE NAJBOLJŠE ZA 3. ROJSTNI DAN!!!

user posted image

Pa še od mene eno rožico za mamico, da si bo lahko šopek naredilauser posted image .

user posted image

clock-img

18.07.2007, 09:52

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Danaja vse najboljše za tvoj tretji rojstni dan,Alekeja pa ti pošilja poljubčka dva!!!!!!!!!Romana tudi tebi čestitke!!!!

clock-img

18.07.2007, 11:04

clock-img

Anonimen

Vseee najboljše zateee, vse najboljšee zateeeee, vse najboljše draga Danaja, vse najboljše zateeeeee user posted image

clock-img

18.07.2007, 11:12

clock-img

Anonimen

Elis@..ej a veš da je bla včer ob 3 zjutraj prometna nesreča v steklarni (pri steklarni). Je bla najina bivša soseda not v avtu. Si kaj slišala?

clock-img

18.07.2007, 11:30

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Elis@..ej a veš da je bla včer ob 3 zjutraj prometna nesreča v steklarni (pri steklarni). Je bla najina bivša soseda not v avtu. Si kaj slišala?

Slišala ja...user posted image Baje je ni več med nami.user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2007, 11:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Slišala ja...user posted image Baje je ni več med nami.user posted image user posted image user posted image

Ne, je preživela...sam ma baje noge čist polomlene. Ona tadruga pa je še vedno v komi. Govorim pa o M in D. Je pa M vozila ko sploh ni mela izpita.

clock-img

18.07.2007, 11:38

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

No sej to da je umrla, je moja oma slišala dol v trgovini - tko da je bil čist nezanesljiv vir.
Ostalo, kar si napisala, sem pa jaz isto slišala. Ma ne morem verjet.user posted image

clock-img

18.07.2007, 11:46

clock-img

Anonimen

Pa se je baje zaletela v ograjo pr steklarni ne? Mal niži od hiše k si bla doma ne? A pr vhodu v Steklarno al kje? To pa ne vem.

clock-img

18.07.2007, 11:46

clock-img

KBM

pencil-img

4744

lis@..ej a veš da je bla včer ob 3 zjutraj prometna nesreča v steklarni (pri steklarni). Je bla najina bivša soseda not v avtu. Si kaj slišala?

Ojojuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

18.07.2007, 13:03

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Pa se je baje zaletela v ograjo pr steklarni ne? Mal niži od hiše k si bla doma ne? A pr vhodu v Steklarno al kje? To pa ne vem.

Mislim, da v tisto ograjo nasproti mojga (bivšega) bloka. Tam kjer je R. doma. Me prov zanima s kako brzino je morala pršibat.

clock-img

18.07.2007, 13:15

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Lep vroč pozdrav!

Kako ste kaj v tej user posted image vročini? Mi mamo v stanovanju prou fajn, ni več savne, uzun pa ni za hodit. Smo šli zjutri na UZ in je vse OK, tko, da mamo zdej sam pampersko.user posted image Prou fajn pa še user posted image ne bo tolk vroče. Pregled pa mamo čez tri mesce.

Danaja vse najboljše user posted image . Romana tudi tebi čestitke, ker si se matrala na ta dan pred tremi leti.

Elis kolk sta pa stari ti dve ko sta se zaleteli? A kej poznam?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

18.07.2007, 13:18

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Elis kolk sta pa stari ti dve ko sta se zaleteli? A kej poznam?

20 in 21 let.

clock-img

18.07.2007, 13:34

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Mislim, da v tisto ograjo nasproti mojga (bivšega) bloka. Tam kjer je R. doma. Me prov zanima s kako brzino je morala pršibat.

Pravijo, da krepko čez 100user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

18.07.2007, 13:48

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Pišuka...KBM, kje si pa fotke dobila?

clock-img

18.07.2007, 14:13

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Pišuka...KBM, kje si pa fotke dobila?

Jaz vse dobim!user posted image

clock-img

18.07.2007, 14:18

clock-img

Anonimen

OOoooo šiiiit..tole mi pa sploh ni jasn kako so lahko prdrvele not user posted image user posted image  

KBM a še lahko kakšno fotko bolj od bliz prlimaš..če se da..pliiis

clock-img

18.07.2007, 14:21

clock-img

KBM

pencil-img

4744

KBM a še lahko kakšno fotko bolj od bliz prlimaš..če se da..pliiis

Samo te dve imam!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem