writing-img

Regrad

  
clock-img

08.03.2007, 09:44

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Obožujem tale regrad. Vendar mi letos nekaj ne štimauser posted image . Ne znam naredit da ne bi bil tok trd in grenekuser posted image . Pa ni problem v tem da bi bil star, sem ga prav lepega nabrala malega, tak k mora bit.
Hvala,
Alisa

< Sporočilo je popravil Alisa -- 8.3.2007 9:45:02 >


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.


clock-img

08.03.2007, 11:00

clock-img

bamby

pencil-img

4007





Regrat zna bit tak, če je suša, kar pa se mi zdi, da letos niuser posted image

Poizkusi dat dosti vročega krompirja.


clock-img

08.03.2007, 11:09

clock-img

TheAngel

pencil-img

241

o pa je suho ko strela
bilo do par dni nazaj no
regrat je tak prav zato....ŽAL

_____________________________

Kako lepo je biti v troje...

clock-img

08.03.2007, 11:09

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Daj dosti toplega krompirja in jajčko.

_____________________________

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

08.03.2007, 11:28

clock-img

Anonimen

user posted image Grenek?Meni se ne zdi.
Naredi pa regradovo rižoto ali pa tenstan regrad z jajci.

clock-img

08.03.2007, 11:44

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Tenstan regrat z jajci!? user posted image  user posted image  Kako se pa to zrihta? user posted image  Mora bit njami...

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

08.03.2007, 11:47

clock-img

Anonimen

Na dva načina:Ali ga prej opranega in na majnše koščke narezanega na hitro vržeš v osoljeno vrelo vodo.Ali pa kar direkt na olivno olje v ponev,
Podušiš,tako,da malo zaliješ z vodo.Gor vržeš stepena jajca sol in poper.
Pa je.

clock-img

08.03.2007, 11:54

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

O, hvala! Tole bomo pa sprobali! user posted image

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

08.03.2007, 12:23

clock-img

triša

pencil-img

550

Men je pa ful dober z krompirjem in vročimi ocvirki.

clock-img

08.03.2007, 13:20

clock-img

muška

pencil-img

3223

meni se pa letos sploh ne zdi grenek user posted image . pa sem ga pojedla pomoje že enih 10 kil user posted image user posted image user posted image
če k regradu vsuješ vroč krompir potem izgubi na trdoti , ampak dober je pa itak vseeno user posted image

clock-img

08.03.2007, 14:24

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Bom probala še tile vaše recepte, nakaj me vleče k tenstanem regradu.user posted image
Hvala

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.


clock-img

08.03.2007, 14:25

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Aja če ima še katera kakšen zanimiv recept kako pripravljate regrad na dan z njimi.


_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.


clock-img

08.03.2007, 14:33

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Punce - REGRAT!!!!!!!!

Samo v vednost in dober tek!user posted image

clock-img

08.03.2007, 15:08

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Zadnjič mi ga je mama prinesla in sem ga naredila z jajčko, krompirjem in malo fižola (za mojega obvezno vedno malo fižola user posted image ) - ampak bil je pa božanski. Sicer sem naredila samo kakšna dva 'pajsa', da ne bi malega spet šraufrailo, ampak BIL JE RES DOBER.
Sama ga pa nekako nimam časa it nabirat, pa še težko je z 3mesečnih dojenčkom in psom, ki mu je totalno SUPER, če kaj štoram po tleh in lahko potem on to je? Dobesedno trgle mi iz rok user posted image user posted image user posted image
Čudni smo, kaj čmo...

clock-img

08.03.2007, 16:47

clock-img

muška

pencil-img

3223

Neva, regradova rižota?  Kako pa to zgleda / se naredi? Sliši se huuuudo! user posted image

clock-img

08.03.2007, 17:26

clock-img

Anonimen

zelo enostavno muška.
Na olju prepražiš majnšo sesekljano čebulo,če čebule ne maraš pa dva stroka česna,ki jih pa ko zarumenita pobereš ven.
Narezan opran regrat vžeš na olje,popražiš in zaliješ z malo vode in podušiš.
Vržeš riž noter in zaliješ,dodaš poper sol in malo vegete ali začinke.In kuhaš,da je riž skuhan.

clock-img

08.03.2007, 18:30

clock-img

Anonimen

neva6 bom poskusila to rižoto. Samo upam, da bo kaj dež nehal, da grem po regrat.
Jaz ga imam najraje s krompirjem pa jajci in ga jem še toplega. Ko pozimi ni regrata si naredim  rdeč radič s krompirjem in jajci samo ni tako, dober kot regrat.

clock-img

09.03.2007, 08:56

clock-img

muška

pencil-img

3223

O super, tole rižoto bomo pa v zelo kratkem papcali. Moj mož sicer ne bo ravno srečen user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2007, 10:31

clock-img

noe

pencil-img

982

Neva , rižota je super, danes bo in sem jo morala kar mal že pred kosilom poiskusituser posted image ,zvečer bo pa spet regrat v solatiuser posted image

clock-img

09.03.2007, 10:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: noe

Neva , rižota je super, danes bo in sem jo morala kar mal že pred kosilom poiskusituser posted image ,zvečer bo pa spet regrat v solatiuser posted image



Me veseli.Tako za informacijo:rižoto lahko tudi z rdečim radičem narediš,ali pa z listki vrtnic,vijolic,skratka vse rože so uporabneuser posted image user posted image
Osebno jih nisem poskusila,le z očmi.

clock-img

10.03.2007, 13:14

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Pri nas regrat sploh ni grenak. Na našem koncu tudi ni suho, saj skoraj vsak teden dežuje, tako da je regrat res dober.
Prav danes ga imamo spet namen iti nabirat. Njami!

Ti recepti, ki jih pišete o kuhanem regratu....a ne pride regrat potem tak....ovenel...packast??? Enkrat sem dala nanj prevroč krompir in se je kar poparil in mi je bil zanič, tako da ne vem, kako pa zgleda v teh receptih!?!?

clock-img

11.03.2007, 10:07

clock-img

Anonimen

Odvisno od okusa posameznika.Narejen na olju in začinjen je kot vska druga zelenjava:špinača,cikorija in podobno.

clock-img

11.03.2007, 18:50

clock-img

Anonimen

Takšne lušte ste mi naredila, da sem si ga danes nabrala in ga pojedla celo skledo z jajčkami in bučnim oljem. Njami!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem