IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Zakaj si je izbral ravno tebe? Si se mu zdela taksa.. da bos tiho?
Se moram strinjati s Tjazyem. Meni naprimer ni čisto jasno, a si poškodovana, pretepena, imaš modrice, odrgnine od vrvi na zapestjih ali kakšne druge zunanje znake poškodb, upiranja?
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa
Jaz zase vem, da bi ga zabodla... Če ne s čim drugim, pa s tisto rečjo za kuverte odpirat... Pa da ga potem vidim, frajerja...
A veš. Po moje je v tem razlika. Tvoje stališče je jasno, odločno in odkrito.
Problem pa je ko nastopijo medli odzivi, nejasni odgovori, mlačno upiranje. To je problem, ker če so ti znaki jasni potem gre za klasično nasilno posilstvo kje so vidni znaki upiranja. A po moje tud slučajno si ne bi upal to poskusit na Kerensi. Tako pač je.
Se strinjamo, da je posilstvo svinjarija najvišje vsrste in ga je potrebno prijavit. A sprašujem, je bilo dovolj jasno in odločno izreče NE?
Ker če je v smislu "ne zdaj, kdaj drugič" (cvetje v jeseni) so zaključki prehitri. Poznam mnogo primerov in tudi sam imam izkušnje, ko je takšno medlo upiranje preraslo v "kaj več" v zadovoljstvo obeh.
Sprašujem pa tudi naprej. Če so bili medli odzivi zaradi strahu pred izgubo službe in podobno, ali ni potem to pač bil nek pristanek, v zameno za službo?
Ne vem. Če so vidni znaki upiranja gre za nasilje, če pa niso, .... je pa vprašanje kaj je dejansko.
Res pa je nekaj. Dobil bi jih že , ker naskakuje ženo, ....kaj šele ker jo posili.