writing-img

RE: Ali?

clock-img

15.03.2007, 00:12

clock-img

Anonimen

Ti imaš pa poleg vsega ostalega (če si prva anonimna) problem še s pravilnim prebiranjem. Strinjala se je namreč z mano.

clock-img

15.03.2007, 07:05

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.03.2007, 08:26

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Da ga še vedno nisi popolnoma zbrisala iz srčka user posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

15.03.2007, 13:20

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Da ti sploh nočeš, da bi bil bivši res bivši in iščeš načine, kako ga dobit nazaj. Ali pa druga varianta - si tako egoistična, da ne preneseš, da bi imel drugo, to imaš lahko samo ti, in zato poskušaš na vse načine izvlečt iz njega kaj o njegovi novi, zraven pa upaš, da ne obstaja, ker je pač tako redkobeseden.

Jaz se tudi strinjam z tem. Pa naj bi to napisala Aspirin al pa Tašonka, mi je čisto vseeno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

15.03.2007, 13:27

clock-img

Taula

pencil-img

6340

IZVIRNO SPOROČILO: aspirin

si tako egoistična, da ne preneseš, da bi imel drugo, to imaš lahko samo ti, in zato poskušaš na vse načine izvlečt iz njega kaj o njegovi novi, zraven pa upaš, da ne obstaja, ker je pač tako redkobeseden.

Se strinjam!

Strinjaš se sama s sabo? Edina RRjevka, ki je tako otročja si ti, aspirin(ka). Hitro se te prepozna. Tvoje otročarije in tvoj stil pisanja.
Mogoče je že čas, da si SPET menjaš ime!? V bistvu ne vem zakaj si menjala dosedanja imena?
BabyAngel, elanor?!?

Naj še drugi vidijo tvoj stil pisanja. http://www.ringaraja.net/forum/searchpro.asp?author=aspirin&top=100

Odrasti že ali poišči primernejši forum zase. Predlagam kakšen Simpatije.com ali Smrklja.com ali Najstnice.com ali NesrečnoZaljubljene.com ali ObsedeneRadodajke.com.

Svašta je enim dolgčas.user posted image  A nimaš nič drugega za delat v življenju kot da zasleduješ Aspirinčka in neki ugibaš o njem? Tudi če bi kdaj menjala nick kaj pa tebe to briga? Zate bi jaz predlagala Nevoščljivci.com.

Aspirinček zate pa eno user posted image , pa ne izgubiti upanja, sej bo novi angelček prišel.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

15.03.2007, 13:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aspirin

si tako egoistična, da ne preneseš, da bi imel drugo, to imaš lahko samo ti, in zato poskušaš na vse načine izvlečt iz njega kaj o njegovi novi, zraven pa upaš, da ne obstaja, ker je pač tako redkobeseden.

Se strinjam!user posted image

Strinjaš se sama s sabo? user posted image  Edina RRjevka, ki je tako otročja si ti, aspirin(ka). Hitro se te prepozna. Tvoje otročarije in tvoj stil pisanja.
Mogoče je že čas, da si SPET menjaš ime!? V bistvu ne vem zakaj si menjala dosedanja imena?
BabyAngel, elanor?!? user posted image

Naj še drugi vidijo tvoj stil pisanja.http://www.ringaraja.net/forum/searchpro.asp?author=aspirin&top=100 

Odrasti že ali poišči primernejši forum zase. Predlagam kakšen Simpatije.com ali Smrklja.com ali Najstnice.com ali NesrečnoZaljubljene.com ali ObsedeneRadodajke.com. user posted image

Anonimna......Zakaj si pa ti anonimna????
Pa saj se tebe ne tiče kaj delajo druge RR-jevke a ni tko??

clock-img

15.03.2007, 13:44

clock-img

Anonimen

Prebrala sem njene poste, in nevem kaj te tako moti na njej niti nevem zakaj je po tvojem otrok?!?!? Vsak je drugačen, drugače bi svet bil dolgočasen!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem