writing-img

RE: Punce nujno rabim vašo pomoč

clock-img

15.03.2007, 11:04

clock-img

Anonimen

Pri Rešu gre tak hitro, da sem pri njemu imela 2 ICSi in še enga spontanca v tem času, ko v LJ ne bi pršli na vrsto. Žal so bili neuspešni in sva zdaj kar v tujini v postopku. Tudi tu gre hitro, vendar sva malo vseeno izpregla konje. Drgače, pa nama je tudi Reš reku, da naju bo najbrž čakala Praga, saj so moja jajčeca stalno nezrela, ampak so nam tu toliko pomagali, da sem končno pridelala 4 zrela jajčeca. Zdaj bova še ene 2x poskusila, če ne bo šlo, pa tudi naju čaka Praga, saj tudi tu ne vejo kako izboljšat moja jajčeca. Sva pa v državi, kjer ni darovalskih postopkov, ker jim vera ne dopusti, v sloveniji mi ne odobrijo, ker imam svoja jajčeca, če glih so zanič, tak da se mogoče v Pragi srečamouser posted image . ma se ne pustim in ne predam, enkrat in nekje me že čaka user posted image , pa če bo to samo najino ali pa če bo še čehinja mela prste vmesuser posted image

clock-img

15.03.2007, 13:04

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

A lohk uganem?Italija?user posted image
Fino Mišek me veseli,da si optimistična in dobre volje.Prav je tako!
Jest ti želim,da vama kar s tvojimi jajčki rata,če ne,se pa res mogoče srečave v Pragi user posted image

Drži se in bodi tako močna še naprej!!

Srečno!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem