IZVIRNO SPOROČILO: Seven
Norcevanje iz drugace mislecih in ponizevanje, da ne govorim o tem kolikokrat ste jih oznacile za BOLANE je, sorry NESTRPNOST.
Vidiš, to pa dela špijunaža. Saj vem da je forum javen in zaradi mene lahko našo temo berejo vsi. Zelo osebne zadeve se itak zmenimo po ZS-jih, samo se mi pa zdi neumno, da ena mamica, ki nima toliko poguma da bi se nam javila, hodi pa špegat na našo temo, potem pa kao zatoži in Seven gre gledat.
Saj nisi policija. Če pa že, pa bi komot podala svoj komentar tam na temi, ne pa delala copy paste v svojo debato.
To, kar se pa me tam menimo, je pa res naša stvar. Poznamo se že več kot eno leto, smo se že nekajkrat srečale, smo postale kolegice in res nikogar ne briga kaj se menimo, da bi se lahko obregal v nas.
O tem, če smo nestrpne ali ne.... težko je sodit, kot sem že napisala, marsikdo je nestrpen. Torej ne strinjati se v celoti in ne strinjati se v celoti, ter komentirati je skoraj enako.
Se pa tudi jaz ne mislim kregati, ker nimam nič proti tebi, si čisto vredu mamica ( povprečna

) z veliko izkušnjami in večkrat sem se že iz tvojih postov kaj naučila. Ampak tokrat se res ne strinjam in ni mi všeč ta reakcija.