cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ukradli so nam vozicek

clock-img

19.03.2007, 09:06

clock-img

anais

pencil-img

26

V petek, 16. marca so nam iz enega od ljubljanskih vrtcev (!)  ukradli svetlo moder vozicek Quinny Zapp. Če Vam ga bo kdo skušal prodati ali če opazite kakšen mali oglas s tako ponudbo, Vas prosim, da me obvestite na: sajveskdo@emai.si.

clock-img

19.03.2007, 09:07

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Kam gre ta svetuser posted image user posted image user posted image  Grozno. Upam, da ga dobiš nazaj, kar pa je po moje zelo malo možnosti.user posted image

clock-img

19.03.2007, 09:09

clock-img

Anonimen

Groza, res.

clock-img

19.03.2007, 09:15

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Upam samo, da ni slučajno že včeraj dobil kakšnega novega lastnika na bovšjakuuser posted image

clock-img

19.03.2007, 11:14

clock-img

mika

pencil-img

6485

user posted image adiiiiiouser posted image

clock-img

19.03.2007, 11:16

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Prav takega imamo mi in ga imam vsepovsod skos na uču.
Mart, kam pelje ta svet!? user posted image

Žal mi je.. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

19.03.2007, 11:21

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Svašta, a tud to se dogaja?!user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

19.03.2007, 11:22

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Svašta........ user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

19.03.2007, 11:22

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Svašta, to je pa res višek! Mene včasih malce čudno gledajo, ko pravim, da je treba imeti vozičke ves čas na uču, pa mislijo, da sem paranoična. Upam vsaj, da je bil vozek "prazen", mislim, da nisi imela notri še kakših drugih stvari, jaz namreč v našem Comfortu vozim vse živo - od denarnice do telefona, torbice....

clock-img

19.03.2007, 12:30

clock-img

Slončica

pencil-img

576

As i pogledala na bolho,če ga slučajno prodaja zdej ko ga je spizdu?

clock-img

19.03.2007, 12:37

clock-img

Metuljček Cekinček

pencil-img

538

Tudi meni se zdi to prav grozno. Eno je, če odraslemu ukradejo kolo, ampak, da otroku ukradejo voziček?

No, takšnih ljudi si sploh ne morem predstavljati.

Jaz v vrtcu voziček zaklepam, ker so se baje tam kraje že dogajale, pa tudi ostali vozički so zaklenjeni.

clock-img

19.03.2007, 12:39

clock-img

max81

pencil-img

3273

o mater zdej pa vidm da se res to dogaja, me moj skoz zmerja da nj ga mal bl merkamuser posted image

clock-img

19.03.2007, 12:45

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

ADIJOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a to se tudi že dogaja?????????????

clock-img

19.03.2007, 12:46

clock-img

Tonchka

pencil-img

318

Ja tudi to se dogaja. Meni so ga lani ukradli, tretji dan ko smo ga kupili. Tamala je bila stara 3 tedne, in z njim sem šla na sprehod samo 2 krat. Ukradli pa so mi ga v predprostoru kleti v našem bloku. Sem tudi mislila da bom znorela, pa mi je prišlo na uho, da se to dogaja, da so najbolj iskani Quinniji, Hauck, pa še kakšen in da gredo na jug.....Tako, da jih kar zaklepajte oz. pazite...

clock-img

19.03.2007, 13:04

clock-img

yaris

pencil-img

549

Pa ta svet je res nor.
Zdaj pa so se lotili še otroške vozičke krast???
Pa saj to je noro.

clock-img

19.03.2007, 13:06

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Pa to ni res. Kam gre ta svet?
Mislim, da sem lažje prebolela krajo avtomobila kot pa bi kaj takega,.....
Ni da bi govoril user posted image

clock-img

19.03.2007, 13:21

clock-img

Tonchka

pencil-img

318

Ja meni je blo full hudo, ko kupuješ voziček misliš na otroka, ne vem jaz tudi tega ne štekam, da spizdiš DOJENČKU voziček moraš biti malo bolan. Ker zase sem prepričana, da ga je ukradel nekdo iz bloka....Sicer pa ko vidiš na svoje oči mame, ki so v porodnišnici kradle plenice, majčke. V vrtcu se pa itak na veliko krade, v našem vrtcu nas prav opozarjajo pred tem, da se kradejo copati, čevlji. Tako da mene ne šokira nič več.

clock-img

19.03.2007, 15:37

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Men se to nič čudnega ne zdi... Navsezadnje so vozički kar nekaj vredni. Če kradejo stara kolesa po Ljubljani, zakaj pa ne bi lepe nove vozičke...user posted image

Jaz tudi kar naprej gledam naše Quinny-je. Sploh ko grem v zdravstveni dom imam slab občutek, ker ga moram pustit v predprostoru. Sem vsakič vesela, ko ga zagledam na svojem mestu.

Odkar so mi pred leti ukradli avtoradio, svoje stvari presneto čuvam. Še vedno pa ne razumem ljudi, ki kradejo, ker to je res groza. Da greš ukrasti nekomu, ki si je morda zelo težko privoščil malo boljši voziček... Naša vozička sta že več vredna kot moj avto...user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

19.03.2007, 18:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.03.2007, 18:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.03.2007, 18:48

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz v našem vrtcu vedno vidim zappa pred vhodom...se čudim...a ni to ravno voziček, ki se ga na hitro in res na čisto malo zloži, zraven pa še priročna torba, da ga odneseš nekam s seboj (ali vsaj v igralnico) user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

19.03.2007, 21:57

clock-img

natalia

pencil-img

1423

sramota"""!!!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

19.03.2007, 21:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Zato pa sem jeseni žana peljala v vrtec z šparovim vozičkom, ker tega nihče nebi ukradeluser posted image

A z unim nakupovalnim?user posted image user posted image

clock-img

19.03.2007, 22:06

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

IZVIRNO SPOROČILO: nalin

Najbolje bi bilo, da se jh tako priklene k štangi kot kolesauser posted image

Midva sva to celo počela, recimo pred ZD, preden so obnovili otroški dispanzer. Zdaj lahko zapelješ not, prej smo pa vozičke zunaj puščali.

In ja, kradejo tudi avtosedeže iz avtov. Midva jih vzameva ven, če avto stoji na kakšnem nenavadnem placu dlje časa.

clock-img

19.03.2007, 22:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem