cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: taščino uvajanje na kahlico

clock-img

20.03.2007, 14:10

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Na tak. Zdaj sem jih pa še jaz dobila po gobcu. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

20.03.2007, 21:15

clock-img

Anonimen

Sicer pa nima smisla, najamite si varuške po vaši meri, ali pa raje ne, mogoče bo tudi varuška imela kakšno kahlično fobijo.

user posted image  user posted image

Najbolje je, da ostanete doma, pustite službo in tako 100% vzgajate otroka na svoj način!

Samo pazite, da ne boste čez 15 let rekle " a to je moj otrok, nemogoče" user posted image .

clock-img

21.03.2007, 14:48

clock-img

abi

pencil-img

755

Se opravičujem za tak post, ker to ni ravno v moji navadi, ampak navadite se že enkrat uporabljat možgane!

opravičuješ se ? Dej nehaj no, ima nekdo danes slab dan ?

clock-img

21.03.2007, 15:27

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Hm, če bi ji ratalo, super, če ji ne bi, bi pa itak sama videla... Kaj pa vem, jaz mislim, da ne bi komplicirala glede tega, saj otroku ni ne vem kako hudo bit na tisti kahlici tistih 10 minut in navsezadnje sem se tudi jaz navadila nanjo pri 13 mesecih, tako da... Vem, da zdaj drugače učijo, ampak saj prav dosti škode mu ne more naredit s tem, ne? če bi se šlo za kaj nevarnega bi bila seveda bolj ostra, tu pa sem zelo fleksibilna.
Če mi kdo navadi otroka na kahlico že prej, tako, da otrok zato ne bo nič trpel, sem lahko samo vesela:) no, zdaj itak še niti plenic nimam;)

clock-img

21.03.2007, 17:13

clock-img

Slončica

pencil-img

576

Zabriš ji kahlo v glavo pa naj jo tm nosi če jo ma tko rada.15 m starega otroka še ni treba silit na kahkico če sam ne pokaže interesa.
Pa kaj ji je hudiča?

clock-img

21.03.2007, 20:27

clock-img

Anonimen

Zabriš ji kahlo v glavo pa naj jo tm nosi če jo ma tko rada.15 m starega otroka še ni treba silit na kahkico če sam ne pokaže interesa.

IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Pa kaj ji je hudiča?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem