writing-img

RE: še ena - prevarana

clock-img

30.03.2007, 13:58

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Pa še to..v zvezi veš kaka so pravila igre. Moj lubi ve kaj ga čaka, če me prevara in da mu ni pomoči. Tako da ne bi bilo presenečenje za njega da ga vržem ven.user posted image

no evo.. torej če te bo varu.. bo vedu, da v bistvu hoče letet user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

30.03.2007, 13:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Se ne das...user posted image

Dvomim potem, da se bova midva porocila...user posted image

Sreeeeckaaaaa!!!!!user posted image user posted image user posted image

Sem hotla napisat, da se kar Tjazija drz...

Ampak imam obcutek, da se tud on ne bo hotel porocit s tabo...user posted image

PA deeeejj nooo...

vsaj do fantovscine zdrz.. user posted image user posted image user posted image  po pa kukr hocs.. :))) user posted image

clock-img

30.03.2007, 13:59

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

kaj pa bi najraje vidu.. da ti delam? user posted image user posted image

Kaj mas rad? user posted image user posted image user posted image user posted image

najprej morš izpolnit pogoj.. da imaš vsaj tako dobro rito kot moja.. pol se pa naprej pogovarjava..

aja.. pa dlake so seveda forbiden..

clock-img

30.03.2007, 14:00

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

no evo.. in lezbijke tehnično ne morejo varati..

Clintona so npr. oprostili tožbe, da je varal svojo ženo, ker mu je Monika Levinsky samo oralno obdelala tiča..

torej.. lezbijke niso fizično zmožne varanja.. user posted image

pa tud ce bi ble, bi bli vi muskarci se presrecni, da vas je partnerka z bejbo, a ne a ne...sam bi se po glav tolkli, k niste bli zravn hehehehe

clock-img

30.03.2007, 14:00

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Pa še to..v zvezi veš kaka so pravila igre. Moj lubi ve kaj ga čaka, če me prevara in da mu ni pomoči. Tako da ne bi bilo presenečenje za njega da ga vržem ven.

no evo.. torej če te bo varu.. bo vedu, da v bistvu hoče letet

S pospeški bi leteluser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

30.03.2007, 14:02

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

S pospeški bi letel

ti sam reč.. pridm pomagat kufre metat user posted image

clock-img

30.03.2007, 14:06

clock-img

Taula

pencil-img

6340

S pospeški bi letel

ti sam reč.. pridm pomagat kufre metat

A misliš da sem tolk nora, da bi mu še pakirala stvari? Kar sam bi si jih..ali pa bi vse podarila v dobrodelne namene v kolikor jih ne bi želel sam odstraniti.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

30.03.2007, 14:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

pa tud ce bi ble, bi bli vi muskarci se presrecni, da vas je partnerka z bejbo, a ne a ne...sam bi se po glav tolkli, k niste bli zravn hehehehe

Oooooo... bi se ze nekak spogajal.. da bi lahk gledal ta show.. user posted image user posted image user posted image

In pol bi se nam kej ZGODIL! tm dol.. user posted image user posted image

Oz. neeeee.. bi tko pri polni zavesti!! pogledal proti svojmu ticu in rekl.. "Vstan hitr.."! in to bi se pol NARDIL!! user posted image user posted image user posted image
najprej bi tko cist mirno caku.. in caku... in pol k bi dubu zavesten ukaz.. FIIIJUUUUU V LUFT! user posted image user posted image

clock-img

30.03.2007, 14:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Oooooo... bi se ze nekak spogajal.. da bi lahk gledal ta show.. user posted image user posted image user posted image

In pol bi se nam kej ZGODIL! tm dol.. user posted image user posted image

Oz. neeeee.. bi tko pri polni zavesti!! pogledal proti svojmu ticu in rekl.. "Vstan hitr.."! in to bi se pol NARDIL!! user posted image user posted image user posted image
najprej bi tko cist mirno caku.. in caku... in pol k bi dubu zavesten ukaz.. FIIIJUUUUU V LUFT! user posted image user posted image

lol...rofl...lmao

clock-img

30.03.2007, 14:13

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2007, 14:16

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

kok si ti cudn... za svojo vezo se nebi trudil, za eno **** bi pa takoj skocu in zacel kufre metat...user posted image

clock-img

30.03.2007, 14:16

clock-img

Anonimen

aja, Zahi, eno vprasanje...a ce bi te tvoja draga z zensko...bi to sploh smatru kot varanje? al bi ti mogla predhodno povedat, pa bi blo pol ql? al tega niti pod razno ne odobravas?user posted image

clock-img

30.03.2007, 14:17

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

kok si ti cudn... za svojo vezo se nebi trudil, za eno **** bi pa takoj skocu in zacel kufre metat...user posted image

ni več veze če je varanje .. user posted image

bi bil pa vesel če mi kdo takrat pomaga kufre metat... bi se bol počuti user posted image  zato sm pač ponudu pomoč user posted image

clock-img

30.03.2007, 14:17

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ce se po cudezu zgodi, da se midva porociva... in bom jaz potem tista... bi definitvno moral zacet odobravat tebe in mane... user posted image

clock-img

30.03.2007, 14:18

clock-img

Zahi

pencil-img

2553

aja, Zahi, eno vprasanje...a ce bi te tvoja draga z zensko...bi to sploh smatru kot varanje? al bi ti mogla predhodno povedat, pa bi blo pol ql? al tega niti pod razno ne odobravas?user posted image

moja draga bi bila vesela če bi vse skupaj mal skakal.. tko, da.. to ne smatram kot varanje user posted image  ker je povedala.. pa še zravn bi lahko bil user posted image

clock-img

30.03.2007, 14:18

clock-img

Anonimen

SKRENULI STE S PUTA!

clock-img

30.03.2007, 14:20

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

to ne smatram kot varanje ker je povedala.. pa še zravn bi lahko bil

kaj pa ce bi blo vse isto, samo da bi to bil moski!? potem tud nebi blo varanje??user posted image

al je tako, da ji z zensko odobravas z moskim pa nikakor!?user posted image

clock-img

30.03.2007, 14:21

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

SKRENULI STE S PUTA

aja? sem mislila da je debata se vedno o varanju...

clock-img

30.03.2007, 14:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

moja draga bi bila vesela če bi vse skupaj mal skakal.. tko, da.. to ne smatram kot varanje user posted image  ker je povedala.. pa še zravn bi lahko bil user posted image

aaaa zoooooo...kaj pa ce ne bi "smel" bit zraven...hypothetically speaking...bi ti blo se vseen ql?

clock-img

30.03.2007, 14:23

clock-img

vista

pencil-img

48

Z zanimanjem prebiram raznorazna mnenja odkar je tema na forumu. Pa bom dodala še svoje izkušnje :

Lahko povem svojo zgodbo, svoje občutke, mogoče ti bodo v pomoč.

Sumila sem, da me vara. Pa vsakič, ko sem ga vprašala, dobila negativen odgovor…razen enkrat, ko se je zlomil in priznal.
Razumem tvoj bes, bolečino. Vem kako boli, vem kako te hoče dobesedno raztrgati. Kričal bi, kričal, če bi le pomagalo. Ne veš kje si, kaj se dogaja, svet se vrti nekontrolirano, ti si pa nekje vmes, zmeden, žalosten, prizadet. Svet se ti podre. Izginejo vse predstave, spoznaš, da si živel v laži. V lažnem upanju, da si nekomu dovolj pomemben.

Nikomur ne privoščim te bolečine, ker jo sama predobro poznam. Zato bi ti z veseljem pomagala. Pa ti lahko le rečem…čas zadevo omili. Pozabiš ne, oprostiš morda, navadiš se pa vsekakor.

Kaj narediti sprašuješ? Jaz sem ga prosila, da se vrne, moledovala, SE PONIŽEVALA, njegova dejanja poizkušala pozabiti. Imela sem ga tako rada, da ga nisem želela izgubiti. Vse bi naredila, da ostane z mano. JAZ! PREVARANA! Halo?!?!? Kdo bi moral koga tukaj prosit?!?!

Fant se je odločil za drugo. In SUPER je bilo tako. Ker jaz, kljub vsej neizmerni ljubezni do njega, nikakor nisem uspela izgubiti slike izpred oči. Njega in nje. Ponavljala se je vseh možnih variacijah. Vprašanja: zakaj sem mu tako malo pomembna, zakaj naju je prodal, zakaj je nekdo več kot jaz?!?!?

Ko si nehaš postavljati ta vprašanja, je lažje. Lažje preboleti prevaro. Pozabiti ne.

Leto dni sem potrebovala, da sem izgubila negativne občutke. Da sem se nehala obremenjevati. In zaživela.

Danes na to gledam kot, da se ni zgodilo meni. Nisem jezna nanj, njuna slika – sploh več ne vem kako izgleda!

Se pa prekleto dobro spomnim bolečine. Ne želim je več…in upam, da je ne bo.

VSO SREČO!

clock-img

30.03.2007, 14:23

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

SKRENULI STE S PUTA!

Drugac je pa tud tale stavek zelo primeren za tole temo.... Ker baje da tisti ki varajo vedno mal skrenejo s puta... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2007, 14:24

clock-img

Anonimen

Zahi..

Kaj pa ce bi tista bejba... k bi bla s tvojo bejbo.. se enga tipa zraven prpelala?

A to bi ti blo ql? user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.03.2007, 14:24

clock-img

Anonimen

didaskalije----> srecka pripravlja teren...user posted image

clock-img

30.03.2007, 14:28

clock-img

Anonimen

don't take me seriously...hormoni in te sceneuser posted image

clock-img

30.03.2007, 14:29

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

don't take me seriously...

user posted image ... aja... sm pozabla... jst sm pa ze upala...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem