Ej, Danvari, še nekaj, a se ti spomniš, oče se more potem v parih dneh po porodu še enkrat zglasiti na CSD-ju pri tej gospe, kjer se rihta očetovstvo, a ne? Jest sem že čist vse pozabila, pa je komaj dobro leto od takrat, ko smo to urejali.
madona ste čveke, vas komaj dohajam
ElaM, kokr se jaz spomnim, mu potem ni bilo treba več hodit tja, ker so se uskladili med sabo potem: matičarka, ki je prišla v porodnišnico (oz nekdo iz matičlnega) in CSD.
A so se vaši že obrnili na glavo? Tinkara vem, da je bila že od 6-ega meseca prav obrnjena in je res brcala v prepono, ta drugi pikec, pa brca na zelo različnih lokacijah. Imam včasih občutek, da je v trebuhu prečno, ker ga mi razteguje v levo in desno. No, upam da se bo zakampiral, tako kot je prav in to čimprej.
ja v petek na pregledu je rekla da je že z glavo dol, ampak da se načeloma lahko še obrača, je bila pri prejšnjem pregledu počez (me je lepo enakomerno v obe ledvički suvala

) Super bi bilo če bi tako ostala ker tavelka se je obrnila čist na koncu in sem se skoraj zrušila, tak obrat je bil. Sem mislila da mi bo vse organe zmešala.
A imate ostale imena že zbrana? Loncica sem videla, da pričakuje Timoteja, Alice Irajo živo, Andreja Evo, ajtak Tjaša, ostale pa niste nič pisale o tem. A bodo imena skrivnost, a blodite v temi, tako kot midva.
Midva imava že izbrano in bo spet na A. Ga pa drživa zase do poroda, tako kot pri prvi, da jo predstavimo takrat. Drugače sva pa imela že Nežo v igri pa meni ni čist potegnil, no potem se je pa v žlahti lih rodila, pa sva se odločila da ne bo. ElaM, navijam za Manco, bi jo imela tud jaz pa je spet v žlahti - je kriza imet veliko žlahto!
Mi bomo imeli pa strelko, če pa pohiti pa škorpionko. Bi mi bila ljubša strelka, če sem čisto iskrena. Sem v ascendentu strelec, pa se mi zdi da so to taki iskrivi ljudje

Za škorpione pa niti ne vem, mamo pa še dva rakca doma, pa nočem da se špikajo
A veste za kakšen kostanjev piknik? Meni se ful gre pa letos nikjer nič ne kaže