No, jaz pa sem mislila, da imam edina probleme s spanjem
. Pa medenica me je začela
bolet. Potem pa grem brat in glej ga zlomka, res piše da se v 31. tednu začne izločat neki hormoni, ki razširjajo medenico...
Alice - sam ti se res ne hecat
. Nujno si meri sladkor. Sploh pa zate to ni dobro, ker lahk tak nesrečno padeš... Kje si pa bla, ko te je zložlo? Upam, da si na kavču štrikala
.
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL
Glede oblačil za
- jaz zadnje čase zelo malo kupujem v H&M tudi za Črtoja, ker je potem oblečen enako kot polovica populacije v Lendavi
- z eno koolegico pa tako ali tako oblačive najina mulca popolnoma enako - lani sta šla na novoletno rajanje oblečena enako. Sem se pa osredotočila na Okaidi - ne kupujem, ko imajo redne cene, ampak na znižanju. Takrat sor es ugodni. Letos sem Črtomira dobesedno oblekla, pa še ogormno oblek sem znakupila za otroke od kolegic (razni rojstni dnevi in ostalo podobno) in za 2 deklici, ko sem jima botra, pa sem plačala 350 €. Sem vzela na DInersovo kartico na 6 obrokov. To se pa res splača. Za Črtoja majice z dolgimi rokavi so bile od 2,80 € do 8 € (take obojestranske - se lahko nosijo na obeh straneh). 2 bodija za
sta bila 8 € (znižana iz 16). Drugače je Okaidi drag, ko pa je razprodaja pa se res splača v njem kupovati. Ja, kavbojke za Črtoja so po 9 €. Pa tudi kvaliteta je OK. Potem pa sem imela še taki božji žegen, da sem puhovko v benettonu dobila za 21 € (tudi znižana) in jakno (zimsko) v H&M (bila je že 3x znižana) za 16 €. Sedaj moram kupiti še edino škornje in je Črto oblečen, ker drugače ponavadi tako ali tako nosi samo superge.
Za vaše večje otroke - trenutno imajo v Hoferju super jopice iz filsa v kombinaciji s kapo (6 €) - za valjanje po domačem dvorišču ni boljšega. Ja, pa v Lidlu imajo gumjaste škornje za mulčke po 4,99
Ej, kot da bi sebe brala

. Pa ni prvič.

Men je tud Okaidi favorit. In to že od predlani ko sem v Kopru slučajno videla njihove cunje - in kupila za našo eno svetovno jopco po pol znižani ceni. Zdaj pa ne grem v Celje, da ne bi zavila tja pošpejat, če je slučajno znižano kaj za dveletnice...
Tiste, ki vas je strah, da ste pozne z nabavo za

. Jaz sem pri prvi

prvo stvar za

kupila ravno ko sem šla na porodniško. Res. In mi je bilo tako zelo fino, ko sma z mami menjali tapete in urejali sobico... Potem ko je bilo pa končano sem pa itak - deset dni prej - šla rodit.
No, zdaj pa je res drugače, ko sem čisto nepokretna...
Aja, še to. Vsak dan zdaj čakam na odločbo od komisije za bolniško. Kako dolgo ste jo tiste, ki ste na bolniški, čakale?
Tako, kruhek se mi je spekel, očke so težke,

itak da razgraja in mi premika trebuh sem in tja

.
Na noč