writing-img

RE: Decembrke

clock-img

25.04.2007, 21:16

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

Ojoj, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju,

Tinkamiška user posted image user posted image user posted image user posted image
Skorpija user posted image user posted image user posted image user posted image

bolečina nepredstavljiva. Jočem z vama.

Mami, kdaj bo spet včasih?

clock-img

25.04.2007, 21:26

clock-img

Anonimen

Tinkamiška in Skorpija, en user posted image za vaju! Držita se !user posted image

Andreja2000, držim pesti za jutri!

clock-img

25.04.2007, 22:33

clock-img

copatek

pencil-img

200

Tinkamiška in skorpija, pa to ne more biti res. Ko sem vajino novico prebrala, si nisem mogla kaj, da mi ne bi prišle solze v oči.user posted image To je res žalostno. Toplo vaju user posted image  in vama želim čimprejšnje okrevanje ter nato čimprejšnjo zanositev, ki naj poteka uspešno, vse do poroda krasnega malega user posted image . Vse lepo vama želim!

clock-img

25.04.2007, 22:49

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

dober večer,

a se lahko tudi jaz pridružim? user posted image  danes so mi uradno potrdili user posted image user posted image  po postopku ivf! user posted image user posted image user posted image  im ela sem izredno velik nivo hormona bhsg:5700! 
a ve veste kaj to pomeni? ker so mi vstavili user posted image user posted image  zarodka, bi rekla,da sta obadva? user posted image
jutri moram poklicat in se naročit na prvi UZ! user posted image
kaj pa glede pregleda,a čem kar jutri tudi poklicat in se naročit, čeprav so mi danes v leonišču rekli,da nej počakam prvo na uz pa se pol naročim na pregled pri zdravniku! user posted image
pa PDP je glih okoli Božiča! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

clock-img

26.04.2007, 07:27

clock-img

kajča

pencil-img

595

Tinkamiška in Skorpija user posted image user posted image user posted image , tudi meni je hudo za vajinimi user posted image user posted image . Ampak kot je že ena punca prej rekla, vse se zgodi z namenom. Pogrešala vaju bom user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem novim user posted image  čestitam. Sem tolk žalostna, da ne morem nič drugega napisat.

lp,

Kajča

clock-img

26.04.2007, 07:33

clock-img

nanaa

pencil-img

415

O Tinkamiška in Skorpija kar ne more verjeti user posted image user posted image user posted image , držta se!

clock-img

26.04.2007, 08:45

clock-img

Skyline

pencil-img

135

user posted image tinkamiska in skorpija user posted image ....zal mi je nepopisno, jocem z vama user posted image

....js ko sem pa bila vceraj na pregledu in mi je vzela bris, mam zej rjav izcedek, pa mi je tudi rekla, da je to normalno....a je mela katera podobno situacijo?

lp, sabina

clock-img

26.04.2007, 09:00

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

soncek.djukelica user posted image ,pozdravljena in čestitke,ter lepo in zdravo user posted image .user posted image user posted image user posted image
Oprosti,če smo danes bolj redkobesedne,vendar nas sta prizadeli zgodbi Tinkamiške in Skorpije,ki jima iz vsega srca želim veliko notranje moči in mislim na vaju.user posted image
Skyline,po jemanju brisa se rad pojavi rjav izcedek in je to normalno.
Anonimna Tudi tebi hvala za pestke.UZ imam danes popoldan in upam,da je vse vredu z mojo pikico.Je pa prisotnega malo straha,saj sem izgubila že preveč svojih pikic,da bi lahko bila čisto mirna,upam,da je vse o.k.

Vsem lep dan,se javim,ko pridem iz pregleda.

Kjer je upanje,je tudi pot...

clock-img

26.04.2007, 09:11

clock-img

Skyline

pencil-img

135

andreja2000 drzim pestiiiiiiiiiiiuser posted image

clock-img

26.04.2007, 09:18

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Skyline,hvala,vsake pestke pridejo prav !user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.04.2007, 09:22

clock-img

medika 13

pencil-img

607

user posted image user posted image user posted image   tinkamiska, skorpija kako žalostna sem za vaju user posted image user posted image user posted image , držita se, se pa strinjam z raho, da se vsaka stvar zgodi z določenim namenom. Ti so samo za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nove user posted image   dobrodošle!

Andreja držim pesti za pregled!Pa prosim sporoči kako je šlo!

Tudi jaz imam danes pregled. Sem bila že zjutraj v laboratoriju. Danes sem končala z antibiotiki. Ob 12 grem osebni zdravnici, ob 12:30 pa ginekologinji. Upam, da je vse ok, čeprav me je zelo strah, saj imam tudi jaz slab občutek!

Pozdravček vsem user posted image in vašim user posted image !

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

26.04.2007, 09:31

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

punce moje, jaz sem nazaj s pregleda!

gestacijska vrečka je vidna, plodek tudi (1mm) in srčka zato še ni, ker je še premajhen. sicer zgleda vse OK, nosečnost v maternici, pritisk super, mama je bila pohvaljena, da je v dobri kondicijiuser posted image  edino jogirati menda več ne smem. izcedke naj vzamem športno, razen če bi bila sveža kri... to pa itak že vem. in čez 14 dni imam zopet pregled.

zgleda, da se je spočetje zgodilo po ovulaciji in bomo (po nekaterih teorijah) imeli zopet punčko - bomo videli, če držijo.user posted image user posted image user posted image

držim pesti za vse ostale!

< Sporočilo je popravil Magi* -- 26.4.2007 9:32:16 >

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

26.04.2007, 09:36

clock-img

Anonimen

Super, Magi* user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Andreja2000 - držim pesti za danes popoldan.

Upam, da mi bo uspelo ažurirati seznam, ker imam user posted image  dosti dela. Vendar pa bi ga elela obnoviti, preden gremo na morjeuser posted image

LP

Bodite pridneuser posted image

clock-img

26.04.2007, 09:37

clock-img

medika 13

pencil-img

607

Magi super za dobre noviceuser posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

clock-img

26.04.2007, 09:43

clock-img

nanaa

pencil-img

415

Bravo Megiuser posted image , super, kako si to mislila po ovulaciji punčka???? user posted image . Mene tudi te teorije zanimajo, tako za hec.

Ali ste že povedale okolici in domačim?

clock-img

26.04.2007, 09:52

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

Punce,hvala za vaše pestke in vsekakor vam javim,ko se vrnem.
Megiuser posted image  super,da je vse vredu.
Medika13 tudi jaz stiskam pesti zate,drži se !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.04.2007, 10:10

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Megi*!user posted image
Z oploditvijo in splom pa je tako, če jajčece oplodi semenčica, ki je v jajcevodu 2-3 dni čakala O, potem je punčka. Če pa semenčica pride 1 dan pred O, ali na sam dan O, potem pa je fantek. Torej oploditev po O, pomeni fantka in ne punčke. Pri meni je obakrat držal spol. Morda je pa res kaj na tem. Kdaj imaš pa PDP?
LP

lana38

clock-img

26.04.2007, 10:18

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Ojoj tinkamiska in Skorpija, kako hudo mi je za vaju!!user posted image user posted image user posted image
Upam, da v vajinih  user posted image spet kmalu posije soncek, drzita se!! user posted image user posted image user posted image

Magi* user posted image

Soncek.djukelica user posted image

Glede dolge voznje z avtom katero mi je vceraj G odsvetoval, pa si problem predstavljam v tem, da verjetno dolga pot s tresljaji in vibriranjem slabo vpliva na plodek, ne vem, rekel mi je da odsvetuje, da vlak, letalo je pa ok.
Tudi nama je to popolnoma unicilo vse plane... user posted image

Drzite se user posted image   in LP!

clock-img

26.04.2007, 10:27

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Magi*, user posted image user posted image user posted image .
Medika, misli pozotivno in zvečer sporoči lepo novičko.user posted image
Raho, uživaj na morju. sem ti mal fouš.
Punce meni je danes tako zelo slabo.user posted image  Sem vstala ob 7-ih, da sem obilno jedla, pa ni nič popustilo, do sedaj sem že trikrat jedla, pa mi še kar slabi. Očitno se je začelo, pa ravno, danes zjutraj sem se hvalila, da so slabosti le jutranje. Zdaj pa se mi tole jutro že kar vleče. No, pa saj bo, če to pomeni, da je tamaučku ok, potem bomo preživeli tudi to.
Sem pa tudi jaz zanosila šele 20. dan po ZM, tako da je bila oploditev zelo pozna. In bom zopet, uradno, rodila ene 10 dni čez rok, kot je bilo prvič. Tamala je bila še malo pokrita z verniksom, jaz pa uradno 8 dni čez rok. Pač imam dolge cikluse, pa se G kar ne da dopovedati, da naj ne upošteva 28 dni.
Kakšne imate pa kaj občutke okrog spola? Jaz sem prvič bila 100%, da bo punca in tudi sedaj se mi tako zdi. No, jaz kar delam plane, pa niti ne vem, kako je s pikcom. Kje je šele moj prvi pregled?
Lepo bodite in pobožajte bušije.

:)

clock-img

26.04.2007, 10:31

clock-img

MT

pencil-img

26

Tinkamiška in škorpija, tudi meni je žal, da se vama je tako izšlo .. sem žalostna z vama user posted image user posted image Čimprejšnje okrevanje vama želim.

andreja2000 in medika 13, za vaju pa tudi jst držim pesti, da bo danes vse v redu na pregledu!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.04.2007, 13:26

clock-img

nanaa

pencil-img

415

Andreja2000 in Medika že kaj novega? čakamo vesel novičke :)

Punce eno vprašanje, berem malo nasvete in forum pa me zanima naslednje; koliko časa traja okužba  toksoplazme
Sem razmišljal, kaj če jo preboliš preden ti G odkrije, ali je to možno?
Ok vem, da preveč razmišljamuser posted image

clock-img

26.04.2007, 14:56

clock-img

PIKICA07

pencil-img

40

Oj,

evo še ena, ki je včeraj zagledala user posted image user posted image . Tako, da bomo tudi mi imeli decemberčka (tam okoli 20.12.)

Lep pozdrav vsem in lepo nosečnostuser posted image

clock-img

26.04.2007, 15:03

clock-img

nanaa

pencil-img

415

Čestitke pikica07 user posted image , je to tvoja prva nosečnost?

clock-img

26.04.2007, 15:17

clock-img

andreja2000

pencil-img

3448

No,pa sem nazaj iz pregleda in res ne vem kaj si naj mislimuser posted image .G. je potrdil user posted image  v maternici in rekel,da pa ne more niti videt če sta eden ali dva,da utripov pa tudi ne na tem aparatuuser posted image user posted image user posted image ,kontrola10.5..Sem zelo user posted image ,saj se bojim,da se ponavlja zgodba izpred let.

clock-img

26.04.2007, 15:25

clock-img

lana38

pencil-img

6327

andreja2000, kam pa hodiš k G?user posted image Meni je v obeh user posted image  že med 5. in 6. tednom videl na UZ tudi utrip. Leta 1996, ko sem bila prvič user posted image , sigurno ni bila tehnika tako razvita kot danes, pa je videl, kar se je moralo videti. Kaj če bi šla še kam drugam na samoplačniški UZ. Jaz bi na tvojem mestu že šla. Zdaj pa glavo pokonci. Morda si pa manj user posted image , kot misliš. Koliko tednov si pravzaprav user posted image ? Držim pesti, da bo vse OK.
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem