SD: spanje na trebuhu: komaj čakam, da se vržem na pojstlo direkt na trebuh. ampak po mojih izkušnjah to še ne bo tako hitro po porodu, ker potem imaš pa joške tako velike in boleče, da ti tudi slučajno na pamet ne pade, da bi se na njih vlegel
Jebela
Magi* jaz sem pa lih včeri rekla da komaj čakam da se bom po porodu na trebuhu naspala.

Sem čist pozabila že na joške

No zdej sem pa še par postov nižje prebrala da si obležala - klinc pa tak zaključek nosečnosti. Jaz se še nekaj trudim na sobnem kolesu, ker edino tako se malo razgibam da potem lažje spim, kolikor mi dopusti naša gimnastičarka.
SD kolk mi je kjut tole poimenovanje Ajček in Bejček
Jest sem pa danes zadnji dan v službi
, sej mi bo mal dolgčas ampak imam tolk stvari za pripravit. Pa mal mi je hudo zaradi sodelavke, ker bo fasala moje delo pa še dragi ji je ušel na šolanje za en mesec in bo sama doma z otroki. Sem se ji že v torek napovedala, da jo obiščem mal za družbo. Mam lih frizerja tisti dan, ker potem verjetno ne bom šla kar nekaj časa, vsaj po izkušnjah prve porodniške sodeč. Sem bila tako zaraščena
Foxina jaz ne spim sploh! Kakorkoli se obrnem se tamala pritožuje z brcami, ko sedim za mizo bohnedaj da se dotikam mize s trebuhom dobim takoj v rebra
Ayo jest sem takoj za čajno, nisem bila že sto let, ampak se težko plac dobi kolikor vem...