IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
... jaz že včasih Skaano pogrešim, pa vem, da bo zvečer kaj napisala ...

pa če kr ne vem, kaj naj pišem, čekiram pa vsaj štirkrat na dan

. Danes sem imela kar žalosten dan, ker sta moja dva odpeljala Ateno na celodnevno pohajanje,

pa itak hodi šele ob petih domov... No, potem pa ko so prišli, pa je seveda hkrati prišla še sestrična z mesec in pol starim

. Kolk je luškano gledat to štručko... Sam mi pa gre že ornk na živce, ker ga ne smem popestvat.
Ej, a ve kaj zatekate v noge? Jaz kr in zdaj se sprašujem, če bi morala to sporočiti kam naprej. Najhujše je sedenje, če se pa vležem, pa me zgaga začne tako matrat, da mam občutek da me bo razžrlo.
So se vaši bebiji že kaj umirili? Naš se je že ful, pa tudi spustil se je nekoliko. Me je res strah, da ne bom mogla ostat decembrka

. Pa na tako lep datum imam PDP - Miklavževo. Ej, punce, jaz bom v četrtek že dopolnila 33. teden

. Zdaj se bo verjetno res že počasi začelo za nas

. Mi je kar čudno, res.
Mi še košeka nimamo, mi ga bojo baje pripravili, ko bom jaz v porodnišnici. Pa naj, bo vsaj nekaj na novo... Ostalo pa itak že vse imam. Gruntam edin, če bi še angelcare nabavla, zdaj me je že ornk strah. Pa lani je v našem kraju umrla ena punčka, smrt v zibki... Po drugi strani se mi pa zdi, da bolj ko kompliciraš, slabše je... Pa še zdaj ves denar zdajeva v hišo, da se bomo čim prej selili...
Tako, učke imam komaj odprte

. Noč z obilico spanja vam želim

.