Glede Postojne pa nimam besed, socustvujem s partnerjem in starsi , a kera ve a otrocek je prezivel??
Drugace pa vam polagam na srce, da se s takimi zgodbami cimmanj obremenjujte! Sploh tiste, ki greste rodit v Postojno.
ajtak, dej jest sem se čist zasekirala včeraj ko sem brala kaj je bilo, ker bom rodila v PO, no potem mi je pa dragi mož mal pameti v glavo stresel in je danes bolje.
Danes zjutraj smo spet imeli borbe z oblačenjem. Punči je hotla it ven brez hlač . Aja, pa pred tem je bilo treba nataknit pleničko še njenemu plišastemu kužku (no, ornk pesotu, ki je velik približno toliko kot ona), ki je ves čas ob njej. Na srečo vsaj z jakno in kapo ni bilo težav.
pikica, a takle lahko pričakujemo pri nas čez kake pol leta? Ker trenutno letam za njo samo ko je treba tavrhnjo jakno gor dat in ji je blazno smešno da laufam za njo okol kavča. Ajej kaj še bo
Ayo res lepa odejica

Včasih si res želim da bi znala štrikat, meni je tud mami naredila odejo, pa jopico, pa šal ipd...
Danvari, hitro se pocajtajte, med in limona v čaju, pa bo hitro bolje. No, to govorim jaz, ki smrkam že ene 3 tedne.
Hej
ElaM, čaja in medu imam pa že poln kufer,

sem ga spila na hektolitre že, pa še moj fotr je čebelar in prisega da je med rešitev za vse

sicer me je pa še v ušesih začelo trgat, jaz sem pa imela plane da bom do konca tedna zdrava... OD SEDAJ NAPREJ NE PLANIRAM NIČ VEČ!
v LJ, Kratochwillu 15h...zaenkrat potrdili: Ayo, Foxina....še kdo?
Foxina, namen imam prit, samo ne vem če bom takega zdravja kot sem zdaj raje ne da vas vseh ne okužim.
Pa še to, ali katera ve, kako se iz bruto plače izračuna neto?
Kim80, tale link ti bo prišel prav

:
http://www.racunovodja.com/izracuni/opa_0.4/opa.asp samo bruto ali neto not vneseš pa ti vrže ven vse prispevke, davke...
Medika13, res lepo te je spet mal slišat en

še od mene
SD, ne sploh o birokraciji in CSDjih in občinah in upravnih enotah BRRRRRR...
Zdej grem pa spat, upam da bom to noč naštepala skupaj vsaj 4 ure, ker jih že dober teden nisem, štukam po 2-3 ure skupaj. Enkrat je treba lulat, drugič je grlo ko sahara, tretjič se zbudi tamala, pa ponovi vajo.....